Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Τέλος στα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα


Η θαμπή επιδερμίδα, τα σπυράκια και τα μαύρα στίγματα σε ταλαιπωρούν; Όλα αυτά είναι τα κομμάτια από ένα παζλ που συνθέτουν την εικόνα της επιδερμίδας της πλειονότητας των γυναικών σήμερα εξαιτίας του έντονου στρες, της κούρασης, της μολυσμένης ατμόσφαιρας, της κακής διατροφής αλλά και των ορμονικών διαταραχών.

Το ζήτημα είναι, όμως, πώς θα δώσουμε λύση στο εν λόγω πρόβλημα, γιατί, εκτός από την εξωτερική μας εμφάνιση, χαλάει και την εσωτερική μας διάθεση, καθώς δυσφορούμε κάθε φορά που βλέπουμε στον καθρέφτη ένα κουρασμένο και ιδιαίτερα ταλαιπωρημένο πρόσωπο. Ωστόσο, όσο και να προσπαθούμε με τα προϊόντα καθαρισμού και απολέπισης, αποτέλεσμα δεν βλέπουμε. 

Γιατί συμβαίνει αυτό; Όπως εξηγούν οι ειδικοί, τα προβλήματα της επιδερμίδας δεν είναι επιφανειακά, αλλά βαθιά στο δέρμα και γι’ αυτό πρέπει να εξουδετερώνονται από μέσα.

Τα εργαστήρια της Innéov, ενδυναμωμένα από τη διπλή εξειδίκευση της Nestlé στη διατροφή και γνώση του οργανισμού, καθώς και της L’ Oreal στη βιολογία του δέρματος ανέπτυξαν μια νέα συμπυκνωμένη διατροφική σύνθεση που δρα βαθιά στο δέρμα και καταπολεμά με διάρκεια τις ατέλειες, το νέο INNÉOV IMPERFECTIONS D-TOX™. 

Στο πλαίσιο κλινικής μελέτης, οι ερευνητές της L’ Oreal διαπίστωσαν ότι, για να είναι μια επιδερμίδα τέλεια και φωτεινή, δεν αρκεί να διορθώσουμε μία ή περισσότερες ατέλειες. Στόχος είναι να βελτιώσουμε συνολικά όλες τις παραμέτρους που καθορίζουν την ποιότητα της επιδερμίδας μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: