Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Φόρεσε τις πλατφόρμες παντού!


Οι πλατφόρμες είναι από τα λίγα παπούτσια που θα σε βοηθήσουν στιλιστικά σε παραπάνω από δύο περιστάσεις. Δες πόσο εύκολα μπορείς να τις φοράς σε οποιαδήποτε περίσταση!
Αυτή την σεζόν οι πλατφόρμες, σύμφωνα με το stylewatch, έχουν και πάλι την τιμητική τους και γιατί όχι; Από τα παπούτσια που έχουν ψηλά τακούνια, είναι οι πιο αναπαυτικές λόγω της ομοιομορφίας της σόλας τους, αλλά θέλει σίγουρα προσοχή όταν περπατάς στα κακοφτιαγμένα πεζοδρόμια αυτής της χώρας.
Ο κίνδυνος είναι εξίσου σοβαρός και στα πλακόστρωτα των νησιών αλλά αν είσαι προσεκτική και περπατάς σταθερά δεν έχεις λόγω ανησυχίας! Τα θετικά τους είναι ότι ψηλώνουν τις γάμπες όσο κανένα άλλο υπόδημα και τον κορμό μαζί.
Οι ξένοι σχεδιαστές φέτος «οργίασαν» με τα σχέδια τους στις πλατφόρμες με αποτέλεσμα να βρίσκεις αυτό που ψάχνεις για οποιαδήποτε περίσταση. Ναι καλά άκουσες ακόμη και σε γάμο μπορείς να πας φορώντας ένα ζευγάρι καλοσχεδιασμένες πλατφόρμες. Μην φοβάσαι και προπαντός μην έχεις στο μυαλό σου ότι οι πλατφόρμες ανήκουν μόνο στην κατηγορία των casual υποδημάτων.
Οι εποχές έχουν αλλάξει οπότε σχεδόν όλα τα σχέδια παπουτσιών τα βρίσκεις με πολλά και διαφορετικά χρώματα και υλικά κατασκευής. Φόρεσε τις πλατφόρμες με στενά παντελόνια, κοντές φούστες, σορτς και φορέματα και μην ανησυχείς για τίποτα…
ΠΗΓΗ:www.real.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: