Τετάρτη, 25 Μαΐου 2011

Οι τρελές απαιτήσεις των Bon Jovi


Το πετυχημένο συγκρότημα από το Νιου Τζέρσεϊ των Η.Π.Α., οι Bon Jovi, στις 20 Ιουλίου θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Όλοι λοιπόν -εκτός από τους ίδιους- δύο μήνες πριν από αυτό το γεγονός, τρέχουν, ώστε όλα να είναι τέλεια, όταν οι Bon Jovi θα είναι εδώ, στους οποίους support θα κάνουν οι Brothers in Plugs. 

H μεγάλη οθόνη, που θα βρίσκεται πάνω από τη σκηνή, θα αποτελείται από 750.000 pixels, το βάρος της σκηνής φτάνει τους 150 τόνους, τα απαραίτητα για τη σύνδεσή της καλώδια φθάνουν τα 3,5 χιλιόμετρα, ενώ τα καλώδια που θα χρησιμοποιηθούν για τον φωτισμό και τον ακουστικό εξοπλισμό υπολογίζονται σε 500 μίλια! Κάτι τέτοιο, λοιπόν, συνεπάγεται και άπειρους τεχνικούς...

Επιπλέον, παρόλο που πάντα τους συνοδεύουν ο προσωπικός τους σεφ και το προσωπικό, σε κάθε σταθμό της περιοδείας τους, στο πλήρωμα προστίθενται ακόμα 80 άτομα, που βοηθούν στο στήσιμο της παραγωγής. Στο ΟΑΚΑ θα υπάρχουν 3 ειδικά διαμορφωμένοι χώροι -γκαρνταρόμπα, καμαρίνια, υποδοχή- μια και με το συγκρότημα περιοδεύουν και 68 άτομα της παραγωγής.

Τέλος, άπειρα θα είναι τα εμφιαλωμένα νερά, και στη σκηνή και σε όλους τους προσωπικούς χώρους, τα αναψυκτικά, ενώ 500 φλιτζάνια καφέ και άλλα τόσα γεύματα, ετοιμάζονται για εκείνους σε κάθε περιοδεία.

ΠΗΓΗ: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια: