Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Υπέγραψε ο Παπαδάκης και πάλι στον ANT1

papadakis2_h_633_451
Τέλος καλό, όλα καλά ! Τέλος καλό, όλα καλά στις συζητήσεις του Γιώργου Παπαδάκη με τον ΑΝΤ1. Ο γνωστός δημοσιογράφος δεν πάει πουθενά, πουθενά στον ΑΝΤ1 θα μείνει !
Με άλλα λόγια; Οι πολυσυζητημένες διαπραγματεύσεις του Γιώργου Παπαδάκη με τους Αντεννικούς ολοκληρώθηκαν ! Διαπραγματεύσεις και συζητήσεις οι οποίες είχαν ξεκινήσει από τον Μάρτιο, για να φτάσουμε στο σημείο να παρακολουθήσουμε το... happy end, τώρα !
Αλλωστε, γι ΄αυτές τις επαφές μέχρι τώρα σας είχαμε μιλήσει μέσα από τα Media του "T-Life" ουκ ολίγες φορές. Ετσι, πριν απο λίγες ημέρες οι επαφές αυτές όπως ήδη σας είπα ολοκληρώθηκαν και έπεσαν και οι υπογραφές. Με άλλα λόγια; Ο Γιώργος Παπαδάκης εξακολουθεί να είναι μόνιμος κάτοικος Αμαρουσίου και με την... βούλα.
Οσο για το αν το νέο συμβόλαιο του οικοδεσπότη του "Καλημέρα Ελλάδα" έχει και πάλι... XL διάρκεια; Οχι, γιατί λόγω κρίσης τα μακράς διαρκείας συμβόλαια αποτελούν πια παρελθόν. Ο Γιώργος Παπαδάκης και ο ΑΝΤ1, αποφάσισαν να ενώσουν τις τηλεοπτικές τους δυνάμεις, για τα επόμενα δύο χρόνια.
Μάλιστα, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, αναμένεται να φτάσει στα χέρια μας και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού.


ΠΗΓΗ: www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: