Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Το μακιγιάζ της παραλίας

Το μακιγιάζ της παραλίας
Ετοιμάζεστε για μπάνιο και αναρωτιέστε αν πρέπει να βαφτείτε. Σας έχουμε την απάντηση. 
Δείτε την εικόνα: Ο ήλιος καίει, εσείς ζεσταίνεστε αφόρητα και σκέφτεστε να κάνετε μία βουτιά αλλά σας σταματάει η σκέψη ότι θα χαλάσει το μακιγιάζ σας! Δεν είναι ότι καλύτερο ή πιο σικάτο υπάρχει.
Όταν πηγαίνετε για μπάνιο στη θάλασσα το μόνο που χρειάζεστε πραγματικά είναι το αντηλιακό σας. Αν, όμως, δεν μπορείτε να διανοηθείτε ότι θα περάσετε το κατώφλι το σπιτιού χωρίς μακιγιάζ, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε έξυπνα και να ανακαλύψετε τα κατάλληλα προϊόντα για την περίπτωση σας.
Το αντηλιακό που θα επιλέξετε να φορέσετε θα πρέπει να έχει και χρώμα, ώστε να καλύψετε όποια ατέλεια υπάρχει στην επιδερμίδα και δημιουργήσετε ομοιόμορφη εικόνα. Επιπλέον, μπορεί να έχει και ανακλαστές φωτός, που θα κάνουν ακόμη πιο λαμπερό και εντυπωσιακό το αποτέλεσμα.
Στα μάτια επιτρέπεται να φορέσετε μία μάσκαρα αδιάβροχη αλλά μην το παρακάνετε και βγείτε με τις βλεφαρίδες-κάγκελο!
Όσο για τα χείλη, τα πράγματα είναι εύκολα. Επειδή είναι από τα σημεία που πρέπει να προστατεύσετε από την ηλιακή ακτινοβολία, αρκεί να φορέσετε ένα αντηλιακό lip-gloss χειλιών με χρώμα ή χωρίς. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε ένα οποιοδήποτε lip-gloss με SPF.
Το μακιγιάζ στην παραλία, όμως, δεν τελειώνει στο πρόσωπο! Το σώμα είναι πλήρως εκτεθειμένο γι' αυτό επιλέξετε ένα αντηλιακό που έχει ανακλαστές φωτός και θα δώσει μία απαλή λάμψη σε όλη την επιδερμίδα.
Μην σκέφτεστε άλλα προϊόντα μακιγιάζ. Αφήστε τα για το βράδυ, που θα έχετε γυρίσει μαυρισμένες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: