Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Καζάκος:«θα γίνω για δεύτερη φορά μπαμπάς!»


Ο Κωνσταντίνος  Καζάκος
αποκάλυψε στην εκπομπή «Πρωινή Μελέτη» πως θα γίνει για πρώτη  φορά πατέρας από την τωρινή του  σύζυγό  Ιωάννα Μουρτζούκου: «Καλομελέτα και έρχεται» τόνισε και συμπλήρωσε «η Ιωάννα είναι και όμορφη και καλή και την αγαπάω πολύ. Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου» είπε χιουμοριστικά…

Ο ηθοποιός φαίνεται να έχει βρει το άλλο του μισό στο πρόσωπο της συζύγου του αφήνοντας πίσω το διαζύγιο του με την Τάνια Τρύπη με την οποία έχει αποκτήσει  μία κόρη, τη Τζένη.

Με αφορμή το δεύτερο παιδί που και εκείνος και η Ιωάννα περιμένουν πως και πως ο ηθοποιός προβάλλει την αντίρρησή του απέναντι στο Master Chef Junior που σύντομα θα προβληθεί στην τηλεόραση:« δεν μ’ αρέσουν  καθόλου αυτά τα πράγματα. Πιστεύω πως για να βγει κάποιος και να εκτεθεί πρέπει να ξέρει τι κάνει. Να είναι δηλαδή δική του συνειδητή επιλογή και όχι κάποιου άλλου.Ένα παιδί δέκα ετών είναι αδύνατο να ξέρει!» επισήμανε ο Κώστας Καζάκος.

Καλά δεν είναι μόνο στην προσωπική του ζωή αλλά και  στα επαγγελματικά του αφού ετοιμάζει και ένα καινούργιο  Cd με τραγούδια που έχει γράψει ο ίδιος. Μάθε τέχνη κι αστην και αν πεινάσεις πιάστην που λένε !

Δεν υπάρχουν σχόλια: