Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Έτοιμος για «κρέμασμα» ο Λέτο


Σημάδεψε κατευθείαν στην καρδιά της. Με άκρως επιθετική διάθεση ο Σεμπάστιαν Λέτο ξάφνιασε την αγαπημένη του Λουίζα Τζορντανέλι και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα κάνοντας πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.
Σε μια ρομαντική βραδιά που οργάνωσε ο ίδιος, χωρίς αυτή να γνωρίζει το παραμικρό, ο ποδοσφαιριστής της ζήτησε να ενώσουν τις ζωές τους. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού πολιορκούσε την τραγουδίστρια εδώ και καιρό. Όταν το επέτρεπαν οι υποχρεώσεις του βρισκόταν συνεχώς στον χώρο όπου εμφανιζόταν εκείνη. Ο πάγος μεταξύ τους έσπασε πολύ γρήγορα κι ένας μεγάλος έρωτας γεννήθηκε.
Πολλοί ήταν αυτοί που έβλεπαν το ζευγάρι χεράκι-χεράκι να περπατά ξημερώματα στους δρόμους του Κολωνακίου, με το που τελείωνε το πρόγραμμα της η Λουίζα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από το περιβάλλον της πανέμορφης τραγουδίστριας, πριν από λίγες ημέρες ο άσος του Παναθηναϊκού της έκανε πρόταση γάμου.
Συγκεκριμένα στις αρχές της εβδομάδας ο ποδοσφαιριστής είχε κλείσει τραπέζι σε γνωστό ιαπωνικό εστιατόριο στον «Αστέρα» της Βουλιαγμένης και υπό το φως των κεριών την ώρα που μιλούσαν της πρότεινε να τον παντρευτεί. Η τραγουδίστρια δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση της και -σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες- είπε «ναι».
Ο ποδοσφαιριστής από την πρώτη στιγμή που την είδε εντυπωσιάστηκε, όχι μόνο από τη φωνή της, αλλά από και από την ομορφιά της. Την πλησίασε, γνωρίστηκαν καλύτερα, βγήκαν και διαπίστωσαν πως έχουν πολλά κοινά και ταιριάζουν απόλυτα. Η αλήθεια πάντως είναι πως τόσο ο ποδοσφαιριστής όσο και η τραγουδίστρια μέχρι σήμερα τηρούν σιγήν ιχθύος, καθώς προτιμούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Η Λουίζα, κόρη του τραγουδιστή Λάκη Τζορντανέλι, είναι πολύ δεμένη με την οικογένεια της. Μάλιστα στέκεται με ιδιαίτερη αγάπη στο πλευρό του πατέρα της, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.
ΠΗΓΗ: Espresso


Δεν υπάρχουν σχόλια: