Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Τα μυστικά ομορφιάς της Ελένης Πετρουλάκη


Δεν υπάρχουν λόγια για την σιλουέτα της Ελένης Πετρουλάκη! Ποιο είναι όμως το μυστικό που και εσείς μπορείτε να υιοθετήσετε;
Η γυμνάστρια και επιχειρηματίας μετά από τέσσερις γέννες συνεχίζει να διατηρεί το καλλίγραμμο σώμα της χάρη στην ισορροπημένη διατροφή, την πρωτοποριακή γυμναστική που προτείνει και στους πελάτες της, αλλά και η… σωστή ρύθμιση των ορμονών…
«Οι γυναίκες μετά τα τριάντα, όταν αλλάζει σταδιακά και ο μεταβολισμός τους, δυσκολεύονται να χάσουν κιλά. Εκτός από τον συνδυασμό σωστής διατροφής και γυμναστικής, υπάρχει και άλλη λύση. Έχει αποδειχτεί ότι η ρύθμιση ορμονών βοηθάει πάρα πολύ τις γυναίκες να αντιμετωπίζουν προβλήματα βάρους», εξηγεί η γυμνάστρια στο ΟΚ!
«Στην τέταρτη εγκυμοσύνη μου είχα πάρει 12 κιλά, τα οποία κατάφερα να χάσω μέχρι τον περασμένο Οκτώβριο. Όμως, η αλήθεια είναι ότι το σώμα μου τώρα είναι σε απόλυτη φόρμα», εξηγεί.
Παρόλο που δεν σταματά τα επιχειρηματικά της σχέδια η Ελένη έχει προτεραιότητα την οικογένεια της και ανυπομονεί να ξεκινήσουν οι διακοπές της στην αγαπημένη της Κρήτη, την οποία επισκέπτεται κάθε χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: