Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Σάκης Ρουβάς-Κάτια Ζυγούλη πώς έφτιαξαν το δωμάτιο του γιου τους


Εν αναμονή του νέου μέλους της οικογένειας τους είναι ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη. Το πανέμορφο μοντέλο διανύει ήδη τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης του και κυοφορεί αγοράκι!
Όπως συνέβη και την πρώτη φορά, έτσι και τώρα έχει μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και δεν ταλαιπωρείται από τα γνωστά συμπτώματα. Πιο όμορφη και ευτυχισμένη από ποτέ, η Κάτια έχει ήδη αρχίσει να προετοιμάζει το έδαφος, ώστε η Αναστασία να δεχθεί «χαλαρά» τον ερχομό του μωρού και να μη δυσκολευτεί με την τεράστια αυτή αλλαγή στη ζωή της.
Πέρα από αυτό, όμως, ο Σάκης και η αγαπημένη του πήραν τη μεγάλη απόφαση να ανακαινίσουν το σπίτι τους στον Νέο Βουτζά, κάτι που ήθελαν να κάνουν εδώ και πολύ καιρό. Με την ευκαιρία της δημιουργίας του νέου παιδικού δωματίου, το ζευγάρι σκέφτηκε να αλλάξει λίγο και κάποια άλλα πράγματα στο σπίτι.
Αν και ο τραγουδιστής στην αρχή επέμενε να προσλάβει κάποιον ο οποίος θα επιτηρεί τα έργα, ώστε να μην κουράζεται η Κάτια, εκείνη αρνήθηκε, επιμένοντας να ασχοληθεί προσωπικά με όσα χρειάζονται να γίνουν.
Προτεραιότητα φυσικά έχει το παιδικό δωμάτιο του μικρούλη, τον οποίο περιμένουν με ανυπομονησία. Η Κάτια επέλεξε το γαλάζιο ως κύριο χρώμα, συνδυασμένο με το πράσινο και το κίτρινο. Στα σχέδια της υπάρχει και η ολική μεταμόρφωση του δωματίου της Αναστασίας, ώστε να μην αισθανθεί μειονεκτικά. Άλλωστε, είναι η ώρα να γίνει και η μετάβαση της από την κούνια σε κρεβατάκι.
Εκτός όμως από τα παιδικά δωμάτια, ο Σάκης και η Κάτια έχουν σκοπό να αλλάξουν και τη δική τους κρεβατοκάμαρα, καθώς και τα δύο μπάνια του σπιτιού. Ολική μεταμόρφωση θα γίνει και στην εξωτερική όψη του σπιτιού.
Όπως μαρτυρούν φιλικά πρόσωπα του ζευγαριού, το σπίτι στον Νέο Βουτζά έχει μεταμορφωθεί σε ένα μίνι εργοτάξιο, όμως η Κάτια δεν παραπονιέται, παρά την κατάσταση της. Το μόνο που θέλει είναι τα πάντα να βρίσκονται εν τάξει, όταν μπει στην τελική ευθεία για τη γέννηση του μωρού.
ΠΗΓΗ: www.gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: