Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Υπέροχα πόδια



Ήρθε το θέρος και τα πόδια βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Τυχόν όμως ατέλειες αλλά και η έλλειψη φροντίδας, θα προδώσει την τεμπελιά σας σε θέματα ομορφιάς… Η φροντίδα όμως των ποδιών δεν είναι λεπτομέρεια αλλά η “βιτρίνα” του καλοκαιρινού σας look. Τι να κάνετε:
Μετά από οποιαδήποτε μέθοδο αποτρίχωσης, θα πρέπει να θυμάστε να απλώνετε γενναίες ποσότητες ενυδατικής κρέμας. Ο σωστός τρόπος είναι κάνοντας κυκλικές κινήσεις μασάζ στην επιδερμίδα σας. Με αυτό τον τρόπο, θα τονώσετε την κυκλοφορία του αίματος στη περιοχή και η επιδερμίδα σας θα γίνει απαλή και λαμπερή.
Έχετε βραδινή έξοδο; εφαρμόστε το κόλπο των μακιγιέρ: αφού απολεπίσετε την επιδερμίδα με ένα scrub σώματος, χρησιμοποιήστε την ενυδατική σας κρέμα σε συνδυασμό με μία μπρονζέ πούδρα με ιριδίζοντα στοιχεία.
Για να αποφύγετε τις αντιαισθητικές, εξογκωμένες φλέβες σταματήστε να κάθεστε συνέχεια σταυροπόδι.
Για λάμψη και λεία επιδερμίδα κάντε απολέπιση δυο φορές την εβδομάδα με ένα scrub σώματος που να περιέχει φρούτα. Διαφορετικά φτιάξτε το δικό σας, ανακατεύοντας σε ένα μπολ 2 κ.σ μαύρη ζάχαρη, 2 κ.σ βρώμη, 2 κ.σ aloe vera σε τζελ,1 κ.σ μέλι, 1 κ.σ φρέσκο χυμό λεμόνι, 1 κ.σ ελαιόλαδο.
Κάντε μία άσκηση για ξεκούραση και βελτίωση της κυκλοφορίας τους αίματος:ξαπλώστε ανάσκελα και χρησιμοποιώντας πολλά μαξιλάρια, τοποθετήστε τα πόδια σας ψηλά. Μείνετε εκεί για 10 λεπτά. Η άσκηση αυτή θα σας ξεκουράσει πάρα πολύ.
Καθημερινά, αφού τελειώσετε κανονικά το ντους σας, ρίξτε λίγο κρύο νερό από το γόνατο και κάτω. Το κρύο νερό αναζωογονεί την επιδερμίδα και βελτιώνει την όψη των ποδιών.

ΠΗΓΗ: www.jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: