Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Ουγγαρέζος: Θα έκανα παιδί εκτός γάμου



Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «People», ο παρουσιαστής σημειώνει πως θα ήθελε να αποκτήσει οικογένεια, καθώς, όπως λέει, θέλει να έχει μικρή διαφορά ηλικίας με το παιδί του για να το χαρεi… Για να το επιτύχει, μάλιστα, δεν έχει πρόβλημα να το κάνει κι εκτός γάμου – τουλάχιστον σε πρώτη φάση.
«Δεν έχω κανένα πρόβλημα να κάνω παιδί εκτός γάμου. Πιστεύω πολύ στο θεσμό του γάμου και στον Θεό, ωστόσο, αν προκύψει πρώτα ένα παιδί και ύστερα ο γάμος, δεν θα είχα πρόβλημα. Θα παντρευόμουν με θρησκευτικό γάμο σίγουρα κάποια στιγμή», προσθέτει.
«Οι κοπέλες που βρέθηκα μαζί με έκαναν καλύτερο. Για να είμαι με κάποια, πρέπει να πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις. Θέλω να την θαυμάζω, να νιώθω καλά μαζί της. Με όσες έκανα σχέση, έδωσα ένα κομμάτι από την καρδιά μου», αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Δημήτρης και αποκαλύπτει πως υπάρχουν πρώην σχέσεις του με τις οποίες διατηρεί επαφές.
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε όμως και για τη σχέση του με τους συμπαρουσιαστές του στο «Πρωινό mou», τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, με τον οποίο προέκυψε και μία φιλία, η δεύτερη που έχει ο Δημήτρης με άτομο του χώρου (η πρώτη είναι η Μαίρη Συνατσάκη).
«Μέρα με την μέρα αρχίσαμε να κάνουμε παρέα. Έχουμε άψογη επικοινωνία. Από τότε που τον γνώρισα, κάθε μέρα τον σέβομαι όλο και πιο πολύ», συμπληρώνει.

ΠΗΓΗ: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: