Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Μποτίνι και το καλοκαίρι!


Μπορείτε να φορέσετε μποτίνι μέχρι τον αστράγαλο και το καλοκαίρι, όσο περίεργο και ασφυκτικό φαίνεται. Πολύ απλά, βγάζοντας τα δάχτυλα έξω και αφήνοντας μέρος του ποδιού ακάλυπτο, και έχετε ένα total καλοκαιρινό και σέξι παπούτσι.
Το βρετανικό τεύχος της Vogue σας προτρέπει να ακολουθήσετε το νέο trend.
Υπάρχουν πολλά διαφορετικά σχέδια για να διαλέξετε ποιο είναι αυτό που ταιριάζει στο στιλ σας. Από δερμάτινα μποτάκια, σε υφασμάτινες, με ψάθα για πάτο ή ξύλο, ρετρό ή τελείως extravaganza είναι τόσα τα σχέδια που μπορείτε να διαλέξετε.
Απόλυτα καλοκαιρινό: Οι απόλυτες wedges για τις καλοκαιρινές διακοπές. Το navy μπλε το οποίο είναι τόσο trend για το καλοκαίρι, άσπρα κορδόνια και ψάθινο τακούνι για να ταιριάζουν απόλυτα με τα αέρινα φορέματα που θα φοράτε πάνω από το μαγιό.
Ίσως είναι μποτάκι, ίσως και όχι: Δικτυωτό μποτάκι που αφήνει λεπτομέρειες γυμνού ποδιού και θα ταιριάζει απόλυτα με τις μίνι φλοράλ φούστες σας. Μπορείτε να το συνδυάσετε με ημιδιάφανες καλτσούλες μέχρι τον αστράγαλο για να μοιάζετε με μικρή Λολίτα.
Σέξι άκρα έξω: Έντονα χρώματα που θα κάνουν το μονόχρωμο στιλ στα ρούχα σας να μοιάζει τελείως διαφορετικό. Συνδυάστε το με ένα skinny jean και ένα φαρδύ ασπρόμαυρο τοπ και θα έχετε το απόλυτο στιλ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: