Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Μαστροκώστα-Δέλλας: Ερωτευμένοι όσο ποτέ στην Μύκονο


Μαστροκώστα-Δέλλας: Ερωτευμένοι όσο ποτέ στην Μύκονο
Μαστροκώστα-Δέλλας: Ερωτευμένοι όσο ποτέ στην Μύκονο
Για μια ακόμη χρονιά, η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας περνούν μέρος των διακοπών τους στην Μύκονο, όπως κάνουν τα τελευταία χρόνια.

Σε χαλαρούς ρυθμούς, ήρεμο και ευδιάθετο, το ζευγάρι βρέθηκε στην παραλία της Ψαρρούς, όπου απόλαυσε τον ήλιο και την θάλασσα, έχοντας μάλιστα μαζί του την πανέμορφη Βικτώρια που «έκλεψε την παράσταση». Μάλιστα, τόσο η ίδια η παρουσιάστρια, όσο και ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ ήταν ιδιαίτερα περιποιητικοί ο ένας με τον άλλο, ενώ δεν σταμάτησαν λεπτό τα παιχνίδια με την μονάκριβη κορούλα τους.

Η κομψή σιλουέτα της Γωγώς ήταν φυσικά αδύνατον να περάσει απαρατήρητη. Το μικροσκοπικό και σέξι λευκό μπικίνι της τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα, ενώ η ίδια φρότνισε τα συμπληρώσει το άψογο για την παραλία styling με μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου και ένα λουλούδια στα μαλλιά της.

Στην παρέα του ζευγαριού βρισκόταν αρκετά συχνά και ο υπεύθυνος του τμήματος scouting της ομάδας Βασίλης Μπορμπόκης. Αμέσως μετά τις βουτιές, η παρέα κατευθύνονταν στο εστιατόριο Νammos, όπου απολάμβανε θαλασσινούς μεζέδες, ενώ το ημερήσιο πρόγραμμα τελείωνε με βόλτες στα Ματογιάννια και ποτό σε κάποιο από τα αγαπημένα στέκια του στην Χώρα της Μυκόνου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: