Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Ombre manicure: η νέα μόδα στα νύχια!


Το καλοκαίρι έφτασε και ήρθε η ώρα να βάλετε χρώμα πάνω σας! Εκτός από τα μαλλιά και τα ρούχα, την τιμητική τους φέτος έχουν και τα νύχια, καθώς η τάση ombre ήρθε για να μείνει. 

Τι εστί ombre; Το πρωτογνωρίσαμε από τα μαλλιά. Είναι γνωστό και ως deconstruction. Το έχουν στα μαλλιά τους η Άννα Βίσση αλλά και η Έλλη Κοκκίνου. Πρόκειται για την τάση που θέλει τη ρίζα κλειστή και σταδιακά ν΄ανοίγει από τη ρίζα ως τις άκρες.
Η ίδια λοιπόν τάση, ισχύει και για τα νύχια και θέλει κάθε δάχτυλο να έχει διαβαθμίσεις του ίδιου χρώματος από το πιο κλειστό, στο πιο ανοιχτό
Πως θα το πετύχετε:Καταρχήν χρειάζεστε δυο βερνίκια. Το ένα πρέπει να είναι οπωσδήποτε λευκό. Το άλλο, να είναι χρώμα της επιλογής σας (μωβ, φούξια, πράσινο αλλά σκούρο κατά προτίμηση).
Το ένα νύχι, το βάφουμε με το σκούρο μανό. Για τα επόμενα νύχια, ακολουθούμε την εξής διαδικασία: Σε ένα πιατάκι ρίχνουμε σταγόνες από το λευκό μανό, το οποίο το αναμειγνύομε με ποσότητα της επιλογής μας (κοινώς "με το μάτι") με το σκούρο μανό.
Έτσι μπορούμε να φτιάξουμε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις. Καλό είναι νέα μείξη που κανουμε, να είναι σωστά υπολογισμένη ώστε να μπορεί να φτάσει και για τα δυο νύχια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: