Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Επεισόδια στην συναυλία των U2 στην Βρετανία



Επεισόδια σημειώθηκαν στην χθεσινοβραδινή συναυλία των U2 στο Glastonbury της Βρετανίας, όπου μια ομάδα ακτιβιστών τα «έβαλε» με τον Μπόνο, επειδή δεν πληρώνει φόρους στην Ιρλανδία.

Όπως είναι γνωστό ο Μπόνο είναι ιδρυτής μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης, η οποία έχει αμφισβητηθεί πολλάκις για το έργο της. Κατά καιρούς δημοσιεύματα έχουν υποστηρίξει ότι τα χρήματα των δωρητών πάνε στην τσέπη του ιρλανδού τραγουδιστή, ο οποίος λόγω της νομοθεσίας φοροδιαφεύγει. Και επειδή η οικονομική κατάσταση της Ιρλανδίας δεν βρίσκεται και στα καλύτερα της, κάθε άλλο μάλιστα, οι πολίτες έχουν εξοργιστεί και πολλές φορές έχουν εκφράσει την  άποψη ότι πρέπει να πληρώσει.

Την Παρασκευή λοιπόν την ώρα που εμφανίστηκε στην σκηνή το συγκρότημα η ομάδα Art Uncut (ακτιβιστές) εμφάνισαν ένα  τεράστιο μπαλόνι που έλεγε «Να πληρώνετε και εσείς φόρους».Οι άνδρες ασφαλείας του συγκροτήματος απομάκρυναν κακήν κακώς τους ακτιβιστές, οι οποίοι όμως πρόβαλλαν σθεναρή αντίσταση.

Παρόλο που οι περισσότεροι από τους χιλιάδες θαυμαστές του συγκροτήματος δεν πήραν χαμπάρι, η είδηση έχει κάνει τον γύρο του κόσμου και αρκετοί δηλώνουν απογοητευμένοι με την στάση του αγαπημένου τους συγκροτήματος.

ΠΗΓΗ: www.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: