Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Χτενίσματα των 10 λεπτών!


Το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών όταν ξυπνάει το πρωί δεν έχει και ιδιαίτερη όρεξη για να φτιάξει τα μαλλιά του είτε γιατί το θεωρεί αγγαρεία είτε γιατί δεν το θεωρεί απαραίτητο. Τι θα λέγατε, όμως, αν ξέρατε χτενίσματα που μπορείτε να φτιάξετε μέσα σε 10 λεπτά;

Το Daily Makeover σας δίνει έξτρα tips για κομψά και γρήγορα χτενίσματα που θα σας δώσουν αυτοπεποίθηση και η μέρα στη δουλειά σας θα ξεκινήσει σίγουρα πολύ πιο όμορφα.
Μαλλιά στο πλάι: Για να κάνετε το συγκεκριμένο χτένισμα τα μαλλιά σας πρέπει να είναι φρεσκολουσμένα και λεία. Απλώς κάντε μια χωρίστρα στο πλάι και άστε τα μαλλιά σας να πέφτουν στο μισό πρόσωπο. Τα υπόλοιπα μπορείτε είτε να τα «κολλήσετε» με gel είτε να πιάσετε μια πλεξίδα.
Ατημέλητο πιάσιμο: Ένα από τα αγαπημένα μας γρήγορα looks είναι και το ατημέλητο πιάσιμο. Για να το αντιγράψετε χωρίστε τα μαλλιά σας σε δύο μέρη κάνοντας μια οριζόντια χωρίστρα στο ύψος περίπου του αυτιού. Τραβήξτε τα μαλλιά από το μπροστινό μέρος των μαλλιών σας προς τα πίσω, ψεκάστε με λακ και στερεώστε ακατάστατα με τσιμπιδάκια. Έπειτα, πάρτε τα υπόλοιπα μαλλιά που βρίσκονται κάτω από το ύψος του αυτιού, φέρτε τα προς το κέντρο του κεφαλιού και στερεώστε επίσης με τσιμπιδάκια. Ψεκάστε ξανά με λακ και είστε έτοιμη!
Κλασική πλεξίδα: Ο πανικός που προκλήθηκε το περασμένο καλοκαίρι με τις πλεξίδες συνεχίζεται! Γιατί, λοιπόν, να μην την υιοθετήσετε μια από τις μέρες της εβδομάδας; Χτενίστε, λοιπόν, τα μαλλιά σας δημιουργώντας μια αυστηρή χωρίστρα στη μέση. Έπειτα, πλέξτε μια κλασική πλεξίδα που να ξεκινάει από το ύψος του αυχένα και πιάστε την άκρη της με ένα αόρατο λαστιχάκι. Αν έχετε σπαστά ή σγουρά μαλλιά υιοθετείστε μια πιο ατημέλητη εκδοχή αυτής της πλεξίδας, φέρνοντας χαλαρά όλα τα μαλλιά σας προς τα πίσω.


Δεν υπάρχουν σχόλια: