Τρίτη, 19 Ιουλίου 2011

Τι δώρο αξίας 5 εκατομ. δολαρίων έκανε η Αθηνά στον Αλβάρο;


Ένα από τα ακριβότερα άλογα στον κόσμο αγόρασε η Αθηνά Ωνάση για τον αγαπημένο της, Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο. Το ζευγάρι εδώ κι αρκετό χρονικό διάστημα, σύμφωνα με την Real Life, ασχολείται με αυτού του είδους τις επενδύσεις, έχοντας σκοπό την κατάκητηση κάποιου πρωταθλήματος στους αγώνες ιππασίας που συμμετέχει.
Αυτή τη φορά όμως, το άλογο που θα προστεθεί στους στάβλους της χρυσής κληρονόμου, θα ανήκει στον σύζυγό της.Η Αθηνά λοιπόν, μετά τις κακές επιδόσεις της ίδιας και του συζύγου της στους διεθνείς αγώνες που έγιναν τον περασμένο μήνα στο Μόντε Κάρλο, δεν παραδίδει τα όπλα. Μπορεί ο φακός να την απαθανάτισε καθώς δάκρυζε, αλλά εκείνη δεν το βάζει κάτω εύκολα... Την επόμενη μέρα, λοιπόν, από τους αγώνες, ήρθε σε επαφή με τον ιδιοκτήτη του Γιουνάνιεμ, ενός 10χρονου καθαρόαιμου, διάσημου για τις επιδόσεις του, αλόγου.

Έτσι, έναντι 5 εατομμυρίων δολλαρίων ο Γιουνάνιεμ έγινε δικός της. Την κίνησή της αυτή δεν γνώριζε ο Αλβάρο, που βρέθηκε προ εκπλήξεως κι ενθουσιάστηκε πολύ με αυτή της την κίνηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: