Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Πάμε όλες μαζί σε μια παραλία! Οι beauty συνήθειες των Hollywood stars στη θάλασσα!


Όταν βγαίνεις από την παραλία πλένεις το πρόσωπό σου; Βουτάς στην θάλασσα έχοντας βγάλει τα γυαλιά ηλίου σου; Κάθε πότε ανανεώνεις το αντηλιακό σου; Pfff! Όταν βρισκόμαστε κάτω από τον καυτό ήλιο και απολαμβάνουμε την ηλιοθεραπεία μας με καλή παρέα και ένα τεράστιο ποτήρι φυσικό χυμό καρπούζι (yum! yum!) το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι να σκεφτόμαστε και τι πρέπει να κάνουμε με την περιποίηση του εαυτού μας... 


 Μην κουνάτε συγκαταβατικά το κεφάλι σας! Φυσικά και πρέπει να σκεφτόμαστε το beauty routine μας καθώς ο ήλιος είναι μια υπόθεση που πρέπει να παίρνουμε στα σοβαρά. Από την άλλη, όμως, μπορούμε να απλοποιήσουμε τα πράγματα. Οι stars του Hollywood αποκαλύπτουν μικρά μυστικά ομορφιάς που εφαρμόζουν και οι ίδιες όταν κάνουν βουτιές. Μάθε από εκείνες και απόλαυσε ένα καλοκαίρι όμορφο και ασφαλές! 

Gisele
H Gisele είναι το απόλυτο beauty icon. Έχει διανύσει χιλιόμετρα πασαρέλας, έχει συνεργαστεί με κορυφαίους make up artists, αισθητικούς ιατρούς και hair stylists και ως εκ τούτου γνωρίζει όλα τα μυστικά ομορφιάς! Μετά από κάθε βουτιά η Gigele πλένει το πρόσωπό της με μεταλλικό νερό ενώ ένα βρεγμένο πανί την προστατεύει από την αφυδάτωση. 

Jessica Alba
Ένα πολύ καλό beauty tip για υπέροχα μαλλιά στην παραλία, είναι αν έχουμε μακριά μαλλιά να τα πιάνουμε μια πλεξίδα και να βουτάμε έτσι. Με τον τρόπο αυτό ούτε μπλέκονται αλλά και μετά όταν τα ξεμπλέξουμε θα έχουμε δημιουργήσει τα τέλεια beachy hair. 
Το ίδιο αυτό tip είδαμε να εφαρμόζει η Jessica Alba. Γιατί όχι κι εσύ;
 
Cameron Diaz

Το καπέλο είναι ο ιδανικότερος τρόπος να προστατεύουμε τα μαλλιά μας από το ξεθώριασμα που μπορεί να προκαλέσει ο ήλιος. Επιπλέον, το περπάτημα στην άμμο χωρίς παπούτσια είναι η καλύτερη γυμναστική για τα πέλματα αλλά και τα πόδια γενικά. Καν'το κι εσύ όπως η Cameron Diaz και κέρδισε πόντους ομορφιάς!

Katie Holmes
Αν και η μικρή Suri καταφέρνει πάντα να κλέβει τις εντυπώσεις εδώ θα ασχοληθούμε με την μαμά της, Katie Holmes. Η μαμά Katie Holmes κάνει μπάνιο πάντα με πιασμένα μαλλιά σε χαμηλό σινιόν ώστε να αποφεύγει το μπλέξιμο και βουτά με τα γυαλιά ηλίου της. Αν μη τι άλλο, έτσι αποφεύγει τις ρυτίδες έκφρασης που μπορεί να προκληθούν γύρω από τα μάτια (πόδι της χήνας) στην προσπάθειά της να δει μέσα στον ήλιο. Σκέψου το!

Kate Hudson

Section αντηλιακό! Εννοείται ότι το Άλφα και το Ωμέγα για να είμαστε προστατευμένες κάτω από τον ήλιο και να αποκτήσουμε ένα υπέροχο μαύρισμα είναι να ανανέωνουμε συχνά το αντηλιακό μας. Η Kate Hudson προτιμά τα αντηλιακά σε μορφή λαδιού και δεν αμελεί τις πιο δύσκολες περιοχές όπως είναι το σημείο πίσω από τα πόδια. 

Kim Kardashian

Η έκθεσή μας στον ήλιο αφυδατώνει την επιδερμίδα μας. Η Kim Kardashian ξέρει ότι η ενυδάτωση ξεκινάει από μέσα μας! Γι' αυτό και φροντίζει να έχει πάντα μαζί το αγαπημένο της εμφιαλωμένο νερό... και να το πίνει φυσικά!

Paris Hilton

Όλοι γνωρίζουμε ότι η κακομαθημένη κληρονόμος δεν πάει πουθενά χωρίς να είναι στην τρίχα! Επίσης, δεν εμφανίζεται ποτέ αμακιγιάριστη. Γι'αυτό και κάτω από τον καυτό ήλιο επιλέγει ένα αντηλιακό προσώπου σε compact μορφή και με χρώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: