Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΤΑΡ! Βάλε το κόκκινο φουστάνι και κέρδισε τις εντυπώσεις...

Το κόκκινο είναι το χρώμα της φωτιάς! Το χρώμα του πάθους! Το χρώμα συνώνυμο του μοιραίου θηλυκού και το απόλυτο χρώμα της φετινής σεζόν. Και μην μου πεις πως δεν το έχεις παρατηρήσει. Η μανία με τα κόκκινα χείλη ξεκίνησε πριν από καιρό, στη συνέχεια ήρθαν τα κόκκινα φορέματα και κατέληξε στα κατακόκκινα μαλλιά. Το trend πρώτη το λάνσαρε η Rihanna που αμέσως ενέπνευσε ένα μεγάλο αριθμό γυναικών που σε κάνει να αναρωτιέσαι εάν η Jessica Rabbit κυκλοφορεί ανάμεσά μας.

Το κόκκινο ως χρώμα του πάθους όποτε κι αν χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα από το αν το αποτέλεσμα είναι sexy ή όχι μαγνητίζει τα βλέμματα και ξυπνάει πάθη. Για αυτό και δεν είναι λίγες οι celebrity διεθνούς φήμης που επέλεξαν τα κατακόκκινα φορέματα όχι μόνο για επίσημες εκδηλώσεις αλλά και για προσωπικές τους στιγμές.

Πριν δεις αναλυτικά ποιες επέλεξαν το κόκκινο και πως το φόρεσαν αξίζει να σημειωθεί πως όπως κι αν φορεθεί, όποιο κι αν είναι το στιλ γυναίκας που το φοράει σου, τραβάει αμέσως την προσοχή. 

ΤIP: Ό,τι στιλ κι αν επιλέξεις πρόσεξε την ποιότητα του φορέματος. 

To μακρύ κόκκινο!
Μακρύ κόκκινο επέλεξε η Eva Mendez. Το χρώμα τονίζει την θηλυκότητά της, ενώ το αέρινο ύφασμα και το lady like κόψιμο του φορέματος της δίνει αέρα divas και την κάνει να φαίνεται ακόμη πιο σαγηνευτική. Η Eva ισορροπεί  το εντυπωσιακό στιλ με διακριτικό μακιγιάζ και μπεζ πέδιλα.  
Μακρύ και αέρινο και η Lady Gaga χωρίς όμως να μαρτυράει το κόψιμο του φορέματος και δίνοντας μία πιο pop 80s διάθεση αφού επέλεξε boyfriend σακάκι με έντονη χρωματική αντίθεση. 
Η Allesandra Ambrosio με θηλυκό κόκκινο και έντονο κόψιμο πίσω στη πλάτη. Το συνδύασε με ασημένιο κόσμημα στο λαιμό και μαύρα πέδιλα. 
Kαι οι τρείς επέλεξαν μακρύ φόρεμα για να εκφράσουν την κόκκινη τάση. Look που εξορισμού τραβάει τα βλέμματα. Για να το ισορροπήσουν σωστά χωρίς να καταφύγουν σε υπερβολές επέλεξαν γήινες αποχρώσεις στο μακιγιάζ και τα αξεσουάρ.

ΚΑΝΤΟ ΚΙ ΕΣΥ:
 Απέφυγε το έντονο μακιγιάζ, τα υπερβολικά χτενίσματα και τα βαριά κοσμήματα.

To chic κόκκινο! 
Dita Von Teese επέλεξε για να πάει για ψώνια pencil κατακόκκινο φόρεμα που στενεύει στη μέση. Έτσι κατάφερε να τονίσει ένα από τα χαρακτηριστικά της, που δεν είναι άλλο από την πολύ λεπτή της μέση. Η Dita επέλεξε γόβες και κραγιόν στην ίδια ακριβώς απόχρωση κόκκινου με το φόρεμα. 
Η Nicole Kidman με chic Elie Saab φόρεμα μέχρι το γόνατο, τσάντα φάκελο και μπέζ peep toes έκανε τον πιο safe και σωστό χρωματικά συνδυασμό αποφεύγοντας τυχόν υπερβολές.
Liz Hurley Για τα γυρίσματα του πέμπτου κύκλου του Gossip Girl φόρεσε κόκκινο συνδυασμένο κι αυτό με μπέζ μεγάλη τσάντα και λουστρίνι μπεζ γόβες με μεσαίου ύψους τακούνι. Μια επιλογή αρκετά πρωινή και συνάμα στιλάτη.

ΚΑΝΤΟ ΚΙ ΕΣΥ: Εάν επιλέξεις να συνδυάσεις το μακιγιάζ σου με το φόρεμα που φοράς φρόντισε να διαλέξεις ακριβώς την ίδια απόχρωση κόκκινου. 

ΤΙP: Προσπάθησε να αποφύγεις το total red look! Δηλαδη, όταν θα επιλέξεις ένα κόκκινο φόρεμα μην το συνδυάσεις με κόκκινα αξεσουάρ και μην βάψεις και τα νύχια σου και τα χείλη σου κόκκινα. Mε μαθηματική ακρίβεια θα σε οδηγήσει σε σφάλμα.

Tο fun κόκκινο!

Jennifer Aniston με fun και αρκετά sexy φόρεμα με ενδιαφέροντα ντραπέ να τονίζουν κομψά το ντεκολτέ της. Το συνδύασε κι εκείνη με πέδιλα στο χρώμα του δέρματος χωρίς να κάνει καμία υπερβολή. Τα επιμελώς ατημέλητα μαλλιά της δίνουν αίσθηση καλοκαιριού.
Η Eva Longoria που την αποθανάτισαν οι paparazzi κατά τη διάρκεια των διακοπών της με σκάφος. Φόρεσε ένα έντονα girlie cockteil dress. Το φόρεμα αυτό σου φτιάχνει τη διάθεση και ο  κοριτσίστικος αέρας του μπορεί να φορεθεί πολύ εύκολα σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις. 
Τέλος, η πολυσυζητημένη Pippa Middletton φόρεσε ίσως την πιο casual εκδοχή κόκκινου φορέματος που σίγουρα μπορείς να φορέσεις από το πρωί στο γραφείο μέχρι αργά το ίδιο βράδυ.

ΚΑΝΤΟ ΚΙ ΕΣΥ: Το χρώμα του φορέματος αναδεικνύεται ακόμα καλύτερα όταν το σώμα είναι λίγο μαυρισμένο.


Να θυμάσαι:
 O,τι ύφος κι αν ακολουθήσεις σίγουρα θα μαγνητίσεις τα βλέμματα οπότε φρόντισε να διατηρήσεις μία πιο cool minimal διάθεση όσον αφορά στα: αξεσουάρ, μακιγιάζ και χτενίσμα.

Και να θυμάσαι επίσης... πως ανάμεσα σε δεκάδες γυναίκες -έρευνες έχουν δείξει- ότι ο άντρας θα κοιτάξει εκείνη που φοράει κόκκινα. 
Κι αν έχεις αγόρι και θέλεις να προκαλέσεις την ερωτική του διάθεση, φόρεσε κόκκινο -επίσης σύμφωνα με έρευνες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: