Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Θέλετε σέξι μπούστο; Ιδού η λύση

5ca411d1cc80d45726fcf5b0fcc18b04
Εκμεταλλευτείτε την τέχνη του μακιγιάζ 
Θέλετε μπούστο που βγάζει μάτι, πιο σέξι από ποτέ; Δεν είστε η μόνη! Ο ευσεβής πόθος κάθε γυναίκας είναι να αποκτήσει το στήθος των ονείρων της: στητό, και απόλυτα φυσικό!
Το μακιγιάζ σας δίνει τη δυνατότητα με τα κατάλληλα τρικ να αναδείξετε το μπούστο σας και να τραβήξετε όλα τα βλέμματα!
Γενικά: αν θέλετε να δώσετε έξτρα προσοχή στο στήθος σας τότε δεν έχετε παρά να επενδύσετε στο μακιγιάζ σας και να ξεχάσετε τις πλαστικές. Το κατάλληλο μπρόνζερ σε συνδυασμό με μια ανοιχτόχρωμη σκιά, είναι ικανό να μεταμορφώσει το ντεκολτέ σας και να σας αλλάξει τη διάθεση.
Το σουτιέν, το μαγιό και τα άλλα: το σουτιέν σας μέσα από το ρούχα και το μαγιό στην παραλία (με λίγη ενίσχυση) κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους: κρατάνε και αναδεικνύουν το στήθος σε ...ψηλά επίπεδα.
Το θέμα είναι σίγουρα εδώ να βρείτε το κατάλληλο νούμερο αλλά και τον κατάλληλο τύπο σουτιέν όμως και το μακιγιάζ σας είναι ικανό να κάνει θαύματα για το ντεκολτέ σας! Το πρώτο που έχετε να κάνετε , όταν αρχίσετε τη διαδικασία, είναι να προστατεύσετε το ρούχο σας βάζοντας λίγο χαρτί γύρω από την περιοχή του στήθους έτσι ώστε να μην λερώσετε με μπρόνζερ τα πάντα γύρω σας.
Το κατάλληλο μπρόνζερ: το κατάλληλο μπρόνζερ που είναι ικανό να σας ανεβάσει δυο- τρία νούμερα σουτιέν είναι αυτό που είναι μια απόχρωση πιο σκούρα από την κανονική της επιδερμίδας σας. Το επίπεδο του μαυρίσματος σας παίζει εδώ τεράστιο ρόλο.
Αν έχετε ήδη αποκτήσει μαύρισμα, φροντίστε το μπρόνζερ που θα διαλέξετε να είναι πολύ πιο σκούρο έτσι ώστε το αποτέλεσμα να βγει σωστό. Αν είστε στο δίλημμα πούδρα ή κρέμα, τότε να είστε σίγουρη ότι η κρέμα θα κάτσει στο δέρμα πολύ περισσότερο και το αποτέλεσμα θα διαρκέσει ενώ η πούδρα λόγω της απαλής της υφής δεν αποκλείεται να «σβήσει» πιο γρήγορα. Αν είστε μελαχρινή επιλέξτε την κρέμα που θα σταθεί στο δέρμα σας ενώ αν είστε ανοιχτόχρωμη τότε και η πούδρα είναι δυνατόν να δώσει έξτρα λάμψη στην επιδερμίδα σας.
Βήμα πρώτο: απλώστε τη σκούρα απόχρωση του μπρόνζερ στην περιοχή στη μέση περίπου του στήθους και ανάμεσα στο στήθος. Απλώστε καλά το μπρόνζερ, αρχίζοντας από εκεί προς τα δεξιά και προς τα αριστερά έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι ομοιόμορφο και σαν φυσικό και προσπαθήστε να ακολουθήσετε τη φυσική κούρμπα του στήθους έτσι ώστε να «δέσει» αρμονικά με το υπόλοιπο. Το μυστικό βρίσκεται στο να το απλώσετε καλά με το πινέλο σας ή το σφουγγαράκι.
Βήμα δεύτερο: με ένα χρώμα τουλάχιστον 1 με 2 τόνους πιο ανοιχτό ή μια ανοιχτόχρωμη σκιά -σε λευκή ή χρυσή απόχρωση- και απλώστε την στο επάνω μισό του στήθους σας. Προσέξτε μην το παρακάνετε αλλά και μην χρησιμοποιήσετε πούδρες ή σκιές που είναι πολύ ιριδίζουσες. Ανακατέψτε καλά με το σφουγγαράκι σας έτσι ώστε να υπάρχει ομοιομορφία και το αποτέλεσμα να δείχνει απόλυτα φυσικό.
Τιπ: εδώ πρέπει να κοιτάξετε στον καθρέφτη πώς δείχνει ως τώρα το αποτέλεσμα. Αν δείτε ότι υπάρχουν διαφορές απλώστε λίγο πιο σκούρο μπρόνζερ στο κέντρο έτσι ώστε να δώσετε βάθος στο χρώμα.
Μην ξεχάσετε: να απλώσετε καλά με το σφουγγαράκι σας τα χρώματα έτσι ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει όσο πιο φυσικό γίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: