Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Θεά στην παραλία σε χρόνο ρεκόρ!

Μάθε πώς θα γίνεις απόλυτη θεά της παραλίας
Η αναμέτρηση σου με την παραλία, το άγχος να προλάβεις να είσαι στην τρίχα πριν κάνεις την εμφάνιση σου στις θάλασσες και τις ακτές, σε έχει αφήσει ξάγρυπνη τα βράδια; Αποτρίχωση, ενυδάτωση, ραγάδες, μαύρισμα, όλα παίρνουν τεράστιες διαστάσεις στο κεφαλάκι σου.
Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα βασικά που πρέπει να κάνεις για να είσαι στην τρίχα στην παραλία σε χρόνο dt και κλέψε τα βλέμματα μια και καλή!
Πόντοι τριγύρω πολλοί πάρα πολλοί: τώρα που έφτασε η ώρα να δείξεις σε όλο τον κόσμο το κορμάκι σου, τώρα είναι που σε έχει πιάσει άγχος και στρες για το σώμα σου και ειδικά για τους πόντους που έχουν μαζευτεί στα πιο σέξι σημεία του κορμιού σου. Οι πόντοι, η κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος είναι αποτέλεσμα της κακής διατροφής και της έλλειψης άσκησης όλο το χειμώνα. Και πάλι όμως η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο που ακόμη και τώρα αν το αποφασίσεις θα καταφέρεις αρκετά μέχρι να φύγεις για διακοπές. Στο εμπόριο θα βρεις μια σειρά από ειδικές κρέμες που υπόσχονται να σε βοηθήσουν να χάσεις πόντους, να μειώσεις την όψη φλοιού πορτοκαλιού και να ελαττώσεις το τοπικό πάχος. Απλά ποτέ μην ξεχνάς πως το παν είναι η διατροφή και η άσκηση και όλα αυτά τα καλλυντικά προϊόντα είναι βοηθητικά και δεν μπορούν από μόνα τους να σε μεταμορφώσουν σε κορμάρα.
Ραγάδες ώρα μηδέν: δε σου έφταναν οι έξτρα πόντοι που έχουν στήσει χορό στα πιο σέξι σημεία του κορμιού σου, έρχονται και οι ραγάδες να σε αποτελειώσουν. Οι ραγάδες, που κάνουν μπαμ σε σημεία όπως κοιλιά, γλουτοί, μπράτσα δεν είναι παρά το αποτέλεσμα της αυξομειώσεις του βάρους σου αφού κάθε φορά που χάνεις ή παίρνεις κιλά το δέρμα σου χάνει την ελαστικότητα του και οι ραγάδες εμφανίζονται. Αν και είναι δύσκολο να τις εξαφανίσεις και να απαλλαχτείς μια για πάντα από αυτές, μπορείς να τις καμουφλάρεις έτσι ώστε στην παραλία να μην βγάζουν μάτι. Το body butter με έλαια καρύδας έχει τη δυνατότητα να απαλύνει τις ραγάδες αν το απλώνεις 2 φορές την ημέρα. Επίσης το μαύρισμα είναι σε θέση να κάνει τις ραγάδες σου λιγότερο εμφανής και καλά θα κάνεις να εμπιστευτείς ένα προϊόν αυτομαρίσματος για να αποκτήσεις χρωματάκι έτσι ώστε να καμουφλάρεις τις ραγάδες σου.
Αφυδατωμένο, άτονο δερματάκι: το άτονο, αφυδατωμένο δερματάκι το καλοκαίρι είναι συχνό φαινόμενο αφού ο ήλιος και το αλάτι το ξεραίνουν. Μην ξεχνάς ότι η ενυδάτωση είναι το Α και το Ω της επιδερμίδας σου το καλοκαίρι ειδικά που το δέρμα σου διψάει για ενυδάτωση. Η αντηλιακή σου κρέμα γίνεται απαραίτητη τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα αλλά και το να παραμένεις πιστή στη ρουτίνα της περιποίησης της επιδερμίδας σου είναι πολύ βασικό το καλοκαίρι. Καθαρισμός, απολέπιση , μάσκα, ενυδάτωση είναι τα βήματα κλειδιά για τέλειο δερματάκι ειδικά τώρα που οι ανάγκες της επιδερμίδας σου είναι πιο απαιτητικές.
Το ξυράφι, η κρέμα, η χαλάουα και τα άλλα: τώρα που το μαγιό σου γίνεται δεύτερο δέρμα σου, δεν είναι δυνατόν να κυκλοφορείς με την τρίχα-κάγκελο. Αν το ξυράφι δεν το συμπαθείς γιατί ερεθίζει το δερματάκι σου, τότε η χαλάουα είναι εκείνη που σε βγάζει ασπροπρόσωπη αφού διαρκεί περίπου 15-20 μέρες και το μόνο εμπόδιο του πρέπει να ξεπεράσεις είναι τον αρχικό πόνο. Οι κρέμες αποτρίχωσης που κυκλοφορούν στην αγορά είναι λιγότερο αποτελεσματικές από τη χαλάουα που δρα σε βάθος στην τρίχα. Γενικά βρες τον τύπο αποτρίχωσης που σου ταιριάζει και μην ξεχνάς να παίρνεις και ένα ξυραφάκι μαζί σου και στην παραλία! Έτσι αν δεις καμία τριχούλα να ξεπροβάλει θα πάρεις το ξυραφάκι σου και θα την εξαφανίσεις!
Σπα me baby: η περιποίηση του σώματος ακόμη και αν δε γίνει σε κάποιο χώρο ομορφιάς μπορεί κάλλιστα να γίνει στο σπίτι σου. Ο καθαρισμός προσώπου γίνεται παιχνίδι όταν βλέπεις τη φίλη σου με το κεφάλι κάτω από την πετσέτα και τον ατμό στο πρόσωπο της, το να σου κάνει μασάζ η κολλητή σου έχει πολύ γέλιο και γενικά τι καλύτερο από το να μαζέψεις τις κολλητές σου για σπα στο σπίτι σου. Την ανανέωση σου την έχεις απόλυτη ανάγκη τώρα που ετοιμάζεσαι για την παραλία και γιατί να μην το διασκεδάσεις κιόλας;

Δεν υπάρχουν σχόλια: