Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Τρέντι & σέξι καλοκαιρινή αλογοουρά

Μάθε τα πάντα για το απόλυτο καλοκαιρινό τρεντ και βρες την αλογοουρά που σου ταιριάζει!
Τώρα που ο υδράργυρος χτυπάει κόκκινο δεν ξέρεις τι να κάνει με α μαλλάκια σου που σε ζεσταίνουν και σκέφτεσαι σοβαρά να τα κόψεις αγορίστικα; Δεν υπάρχει λόγος να θυσιάσεις την υπέροχη κόμη απλά πιάσε τα μαλλάκια σου σε μια σέξι αλογοουρά για να είσαι μέσα στη μόδα εύκολα και απλά!
Διάβασε παρακάτω πώς θα πετύχεις το συγκλονιστικό χτένισμα που σε βγάζει ασπροπρόσωπη από το πρωί στον καφέ αλλά και την παραλία μέχρι το βράδυ.
Γενικά: η αλογοουρά είναι ένα πολύ εύκολο και γρήγορο χτένισμα που σε βάζει στην καρδιά τη μόδας και φέτος το καλοκαίρι. Έχεις δει χιλιάδες αλογοουρές αλλά ποια είναι εκείνη που σου ταιριάζει καλύτερα; Η ανακατεμένη, η γυαλισμένη- ψηλή ή χαμηλή- η βρεγμένη, η πλαγιαστή είναι εδώ όλες για να αναδείξουν τέλεια την ομορφιά σου!
Όγκος και αλογοουρά πάνε μαζί για ην Τζέσικα Άλμπα που κερδίζει τις εντυπώσεις!
Άφησε την αλογοουρά σου ανακατεμένη: θέλεις ένα χτένισμα που δεν είναι καθόλου στιλιζαρισμένο και μπορεί ταυτόχρονα να σε βολέψει από το πρωί μέχρι το βράδυ; Τότε η ανακατεμένη αλογοουρά σου επιτρέπει να αφήσεις τα τσουλουφάκια σου ελευθέρα να ακολουθήσουν το δικό τους δρόμο ενώ τα υπόλοιπα μαλλιά είναι πιασμένα ψηλά. Αν έχεις αφέλειες τότε η συγκεκριμένη αλογοουρά θα σε βολέψει πολύ ενώ σου χαρίζει ένα λουκ μαθητριούλας που αρέσει πολύ!
Η γυαλισμένη: η γυαλισμένη αλογοουρά έχει μια μεγάλη δόση γκλάμουρ αφού είναι το απόλυτο celebrity χτένισμα που θα δεις από τις διάσημες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί μέχρι την φιλενάδα σου στη γειτονιά. Η γυαλισμένη αλογοουρά απαιτεί το μαλλάκι σου να έχει μήκος κάτω από τον ώμο έτσι ώστε να καταφέρεις να πετύχεις τέλεια το λουκ που είδαν τα μάτια μας να κυριεύει τη chanel! Βάλε αφρό στις ρίζες των μαλλιών σου, ίσιωσε καλά και τράβηξε τα μαλλάκι σου σφιχτά και προς τα πίσω για να πετύχεις την απόλυτη ψηλή αλογοουρά ενώ τραβώντας σφικτά τα μαλλάκια προς τα κάτω πετυχαίνεις και την χαμηλή γυαλισμένη αλογοουρά.
Η βρεγμένη: το wet look όπως είπαμε είναι το απόλυτο καλοκαιρινό λουκ αυτό το καλοκαίρι και η πιο "πιασμένη" του εκδοχή ήρθε για να φέρει τα πάνω-κάτω στην αλογοουρά σου! Αν σκέφτεσαι λοιπόν πώς να πιάσεις τα μαλλάκια σου στην παραλία απλά πάρε το λαστιχάκι σου και σφράγισε την wet αλογοουρά σου! Πώς; Αφού πρώτα πιάσεις τα βρεγμένα μαλλάκια σου σε χαμηλή αλογοουρά και είσαι έτοιμη. Το νερό ή το παχύρευστο τζελ σου χαρίζουν βρεγμένο λουκ στη στιγμή αν δεν είσαι στη θάλασσα!
Η αλογοουρά να είναι στο πλάι για την Κάρμεν Ηλέκτρα που ξέρει πώς να κάνει εντύπωση!
Η πλαγιαστή: η πλαγιαστή αλογοουρά είναι ένα τρεντ που μας έχει συγκλονίσει εδώ και αρκετές σεζόν και αρνείται πεισματικά να φύγει από την καρδιά μας! Η πλαγιαστή αλογοουρά είναι συνήθως χαμηλή και την φέρνεις στο ένα ή το άλλο πλάι ανάλογα με το που σου αρέσει καλύτερα. Πιάσε τα μαλλιά σου σε χαμηλό κότσο ειδικά αν έχεις μήκος που σου επιτρέπει να το κάνεις και στερέωσε με ένα λαστιχάκι λίγο πιο κάτω από το ύψος του αυτιού. Φέρε στο ένα πλάι την αλογοουρά σου και είσαι έτοιμη.
Τιπ: το συγκεκριμένο λουκ έχει μια δόση boho και καλά θα κάνει για να είσαι η απόλυτη ντίβα του καλοκαιριού να φροντίσεις όλο σου το λουκ να κινείται σε αυτό το πλαίσιο!
Όγκος και αλογοουρά γίνεται; Φυσικά και γίνεται! Πιάσε τα μαλλάκια σου σε αλογοουρά και δώσε το βάρος και την ένταση στο επάνω μέρος του κεφαλιού σου κρεπάροντας τα μαλλάκια στο επάνω μέρος του κεφαλιού.
Όποια αλογοουρά και αν επιλέξεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κλέψεις τις εντυπώσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια: