Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Η μπέμπα Μπέκαμ ήρθε και έχει και όνομα!

Επιτέλους μια κορούλα για τους Μπέκαμ!
Δεν πρόλαβε να μας δείξει την κοιλίτσα της γυναίκας του ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) και το τέταρτο παιδάκι τους, η πολυπόθητη κορούλα "έσκασε μύτη".

Η μπεμπούλα έφτασε την Κυριακή τα ξημερώματα, με προγραμματισμένο ραντεβού, αφού η μαμά Βικτόρια (Victoria) επεβλήθη σε καισαρική τομή.
Πανευτυχείς οι τρεις υιοί Μπέκαμ για τον νέο τους ρόλο ως  μεγάλοι αδελφοί  για τη νεογέννητη Χάρπερ Σέβεν!"Μαμά και κόρη χαίρουν άκρας υγείας", ήταν το πρώτο μήνυμα που μετέφερε στους φίλους του το διάσημο ζευγάρι ενώ το δεύτερο –και πιο ζουμερό- ήρθε από τον περήφανο μπαμπά λίγες ώρες αργότερα στη σελίδα του στο Facebook.
Το όνομα αυτής:Χάρπερ Σέβεν Μπέκαμ (Harper Seven Beckham).
"Είμαι περήφανος να ανακοινώσω τη γέννηση της κόρης μας Χάρπερ Σέβεν Μπέκαμ. Είναι υγιέστατη, ζυγίζει 3,20 κιλά και έφτασε στις 7:55 την Κυριακή το πρωί. Η Βικτόρια είναι πολύ καλά επίσης και τα αδέλφια της είναι ενθουσιασμένα που έχουν μια μικρή αδελφούλα, φιλιά", ήταν το ακριβές μήνυμα του Ντέιβιντ στους φίλους της σελίδας του. Να τους ζήσει το μωράκι…
Τώρα τι κρύβει το όνομα της μικρής… παίζεται. Το Σέβεν (που σημαίνει επτά) είναι πιθανό να αναφέρεται στη φανέλα του Ντέιβιντ τον καιρό που έπαιζε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την εθνική Αγγλίας.
Από την άλλη πλευρά, το Χάρπερ θα μπορούσε να παραπέμπει στο "Harper's Bazaar", αγαπημένο περιοδικό της μαμάς.
"Το Χάρπερ είναι ένα παλιό βρετανικό όνομα που αγαπούσε ανέκαθεν η Βικτόρια, ενώ ο αριθμός επτά (Σέβεν) είναιένας πολύ τυχερός αριθμός από μόνος του. Άσε που το μωρό γεννήθηκε τον έβδομο μήνα του χρόνου λίγο μετά τις 7 το πρωί…", μεταφέρει φίλος της διάσημης οικογένειας που άφησε επίσης να εννοηθεί ότι ο Ντέιβιντ ήταν τόσο συγκινημένος με τη γέννηση της κορούλας του που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του…



ΠΗΓΗ: www.womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: