Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Η λασποθεραπεία κάνει καλό!


Κυλιστείτε στο «βούρκο» της χωρίς να νιώσετε καθόλου τύψεις! Άλλωστε η λάσπη αυτή δεν πρόκειται να «αμαυρώσει» υπολήψεις και να προκαλέσει σάλο.
Θα σας απαλλάξει απλά από πόνους στις αρθρώσεις, χαρίζοντάς σας απαλό και νεανικό δέρμα μωρού. Βγαίνοντας από το spa μετά από μια συνεδρία λασποθεραπείας θα αισθάνεστε πιο ανάλαφρη, ξεκούραστη και ανανεωμένη.
Πρόκειται για μια θεραπεία που εκτός από το αίσθημα ευεξίας ενός μασάζ, υπόσχεται να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από πόνους που μπορεί να ταλαιπωρούν το σώμα σας. «Η λάσπη κάνει πολύ καλό για τις αρθρώσεις και μια σειρά από δερματοπάθειες. Η θεραπεία αυτή είναι έχει πιο πολλά ευεργετικά αποτελέσματα στην υγεία, είναι όμως και πάρα πολύ καλή στην ενυδάτωση του σώματος» εξηγεί ειδικός.
Έτσι η μέθοδος αυτή ενδείκνυται σε ανθρώπους που πάσχουν από αρθροπάθειες, δερματοπάθειες, ρευματισμούς. Έντονα ενυδατική και πλούσια σε ιχνοστοιχεία και μέταλλα, επαναφέρει την ισορροπία στους ιστούς, προσφέροντας ένα απαλό και νεανικό δέρμα.
Κάθε συνεδρία λασποθεραπείας διαρκεί συνολικά μία ώρα. Θα δείτε μοναδικά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας φορά, ενώ μπορείτε να την επαναλάβετε μια φορά την εβδομάδα για πιο μόνιμα αποτελέσματα.
Δοκιμάστε το!


Δεν υπάρχουν σχόλια: