Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Μαριέττα Χρουσαλά: στη Μύκονο για να επιδείξει τα νέα της σανδάλια!


Την συλλογή σανδαλιών της στη Μύκονο, παρουσίασε για πρώτη φορά η Μαριέττα Χρουσαλά.Από κοινού με την πολύ καλή της φίλη και σχεδιάστρια μαγιό Μαρία Βαρδάκου, η Μαριέττα οργάνωσε επίδειξη μόδας και cocktail party στο ξενοδοχείο «Santa Marina».
Δίπλα της ήταν πολλοί καλοί φίλοι που την τίμησαν με την παρουσία τους, συνδυάζοντας παράλληλα και τις διακοπές τους στο κοσμοπολίτικο νησί.
Όπως είναι φυσικό, από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να λείπει ο καλός της Λέων Πατίτσας, που μέχρι τελευταία στιγμή δεν ήξερε αν θα μπορούσε να δώσει το παρόν λόγω των στρατιωτικών του υποχρεώσεων.

Τελικά τα κατάφερε, πήρε άδεια από το Ναυτικό και στήριξε την «καλή» του στη νέα της αυτή επιχειρηματική προσπάθεια, στην οποία έπαιξε σημαντικό ρόλο και η μητέρα της μιας και όπως έχουμε δει και στο παρελθόν, «πιάνει το χέρι» της.
Η συλλογή της Μαριέττας, αποτελείται από  δερμάτινα σανδάλια, τα οποία βγαίνουν σε όλα τα χρώματα συνδυασμένα με χάντρες και πέτρες σε καλοκαιρινές αποχρώσεις.
Μάλιστα σύμφωνα με τη «Real Life», έχει σχεδιάσει και μια exclusive σειρά από μοναδικά κομμάτια, που βγαίνουν σε ένα και μόνο νούμερο.

ΠΗΓΗ: www.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: