Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Τα πάντα για τις σέξι κοτσίδες της σεζόν!

Μάθε τα πάντα για τις σέξι κοτσίδες της σεζόν!
Και ενώ το μάτι σου έχει πήξει από τα διάφορα τρεντ που βλέπεις δεξιά και αριστερά, βρίσκεσαι πώς να φτιάξεις τα μαλλάκια σου για να εντυπωσιάσεις. Δε χρειάζεται να το ψάχνεις και πολύ, η λύση είναι η κοτσίδα.
Ψηλή, χαμηλή, στο πλάι, ψαροκόκκαλο ή όπως αλλιώς τη φανταστείς ,φ έτος σου χαρίζει το θρόνο του hair style icon! Μάθε τα πάντα για τις κοτσίδες που θα σου πάρουν το μυαλό και γοήτευσε!
Ψαροκόκκαλα πουλάω: το τρεντ που ήρθε να κλέψει τα ηνία της γαλλικής κοτσίδας εδώ και τουλάχιστον μια σχεδόν έχει το όνομα ψαροκόκκαλο! Εμπνευσμένο από τα βάθη της θάλασσας και απόλυτα καλοκαιρινό, μέσα σε λίγα μόνο λεπτάκια μπορείς να πετύχεις την απόλυτη καλοκαιρινή κοτσίδα. Το βασικό είναι να περνάς τις τούφες τη μία κάτω από την άλλη και όχι από επάνω για να πετύχεις το απόλυτο λουκ!
Η Σιένα Μίλερ λέει ναι στην κοτσίδα-στέμμα και κερδίζει τα φλας!
Τιπ: ακόμη και το μπροστινό μόνο τσουλούφι να πλέξεις σε ψαροκόκκαλο και το υπόλοιπο μαλλάκι να το αφήσεις ελεύθερο, είσαι απόλυτα μέσα στη μόδα φέτος!
Το στέμμα: έχεις δει παντού το τρεντ αφού οι διάσημες η μία μετά την άλλη έχουν ένα κοτσιδάκι κατά μήκος του μετώπου ή στη μέση περίπου του επάνω μέρους του κεφαλιού σαν στέμμα. Αυτό το λουκ είναι ιδανικό για τις βραδινές σου εμφανίσεις. Είτε στην "χοντρή" εκδοχή της κατά μήκος του μετώπου σαν στεφάνι ή στην πιο "λεπτή" του η κοτσίδα αυτή σου χαρίζει αριστοκρατική φινέτσα και στιλ.
Ναι στα αξεσουάρ: όποια κοτσίδα και αν επιλέξεις δεν έχεις παρά να σφραγίσεις το αποτέλεσμα με ένα περίτεχνο κοκαλάκι που μπορεί να είναι από λουλούδι ως κόσμημα μέχρι και κοχύλια!Φέτος, τα στολίδια πηγαίνουν ασορτί με τα μαλλάκια σου και τους χαρίζουν έξτρα νάζι. Ένα λουλούδι στο επάνω μέρος ή στο κάτω μέρος της κοτσίδας είναι η ιδανική καλοκαιρινή επιλογή που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα στην κοτσίδα σου!
Η αβάσταχτη χαλαρότητα της κοτσίδας σου: οι χαλαρές κοτσίδες που πέφτουν ανάλαφρα στους ώμους είναι ιδανικές για το καλοκαίρι γιατί όχι μόνο κρατούν τα μαλλιά σου μαζεμένα αλλά δε σε ζεσταίνουν κιόλας! Όποιο μήκος και αν έχει το μαλλάκι σου, μπορείς να λανσάρεις με επιτυχία τη χαλαρή κοτσίδα. Μπορείς να την ξεκινήσεις από τη μέση περίπου του κεφαλιού με χαλαρή πλέξη ή να τολμήσεις την πλέξη που σταδιακά γίνεται όλο και πιο χαλαρή.
Τιπ: μην ξεχάσεις εδώ να στερεώσει με ένα λαστιχάκι το τελείωμα της πλεξούδας γιατί έτσι χαλαρή που είναι μπορεί να την δεις να λύνεται σε χρόνο dt!
Πλάι-πλάι με την κοτσίδα σου: οκ έστω ότι βρήκες ποια κοτσίδα θα κάνεις, πώς όμως θα την λανσάρεις; Η κοτσίδα στο πλάι είναι από τις πιο τσαχπίνικες επιλογές που μπορείς να κάνεις. Από δεξιά, από αριστερά και προς τα κάτω η κοτσίδα αυτή μπορεί να μην έχει καν πλέξη για να εντυπωσιάσει, αρκεί να πιάσεις τα μαλλιά σου από τη μέση περίπου του κεφαλιού και κάτω.
Τώρα που έμαθες τα πάντα για τα τρεντ...άρχισε το πλέξιμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: