Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Νέος έρωτας για την Ελεονώρα;


Είναι γνωστό ότι πριν  περίπου 7 μήνες  χώρισε η Ελεονώρα από τον αγαπημένο της Γιάννη Ολζιέρσκυ και μας ενημέρωσε μέσα από την ιστοσελίδα της. Λίγες μέρες πριν  μάλιστα, μίλησε στην εκπομπή της για την νέα σχέση του πρώην συντρόφου της. Τι συμβαίνει όμως στην προσωπική ζωή της παρουσιάστριας; Κατά καιρούς έχουν ειπωθεί και γραφτεί πολλά αλλά η  ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα...
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso” πριν από 4 μήνες η γνωστή παρουσιάστρια γνώρισε έναν 33χρονο επιχειρηματία και όπως φαίνεται περνούν πολύ καλά οι 2 τους.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στην πρωινή εκπομπή της Ελεονώρας ήταν καλεσμένος ο μάνατζερ Ηλίας Πανταζόπουλος που απ' ότι φαίνεται γνώριζε κάτι για την παρουσιάστρια αφού αναφέρθηκε σε ένα μελαχρινό, γοητευτικό επιχειρηματία. Τότε φάνηκε η αμηχανία της Ελεονώρας αφού προσπάθησε αμέσως να αλλάξει θέμα!
 
Τέλος η ξανθιά παρουσιάστρια κρατάει επτασφράγιστο μυστικό την σχέση της, ακόμα και από τους συνεργάτες της στο κανάλι. Οι έξοδοι του ζευγαριού είναι συχνές αλλά όχι καθημερινές και πραγματοποιούνται σε ένα συγκεκριμένο μαγαζί των βορείων προαστίων, όπου οι ιδιοκτήτες είναι φίλοι του επιχειρηματία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: