Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Παπαρίζου - Μαυρίδης: Το τηλεφώνημα που άλλαξε το σκηνικό!

Παπαρίζου - Μαυρίδης: Το τηλεφώνημα που άλλαξε το σκηνικό!

Μία αγάπη δεν τελειώνει με έναν χωρισμό...» άδει ο Σταμάτης Γονίδης (που το θυμήθηκα τώρα;) και το αυτό να δεις που ισχύει και στην περίπτωση της Έλενας Παπαρίζου με τον Τόνι Μαυρίδη. Τις προηγούμενες μέρες, διαβάζαμε και ακούγαμε ότι το πρώην ζεύγος όχι μόνο έχει κόψει κάθε επαφή κι επικοινωνία, αλλά και ότι η Έλενα είναι εκνευρισμένη με τον Τόνι, επειδή θεωρεί ότι από το περιβάλλον του διέρρευσε ο χωρισμός τους.
Μάλιστα, δημοσιεύματα έλεγαν ότι η Παπαρίζου είναι ακόμη πιο εκνευρισμένη, επειδή πολλοί λένε ότι έχουν κοινή περιουσία με τον Μαυρίδη κάτι που δεν ισχύει. Κι εκεί, λοιπόν, που λέγαμε ότι ο χωρισμός τους είναι επεισοδιακός και δύσκολα θα υπάρξουν γέφυρες επικοινωνίας, διαβάζουμε τώρα σε δημοσίευμα τηςEsrpesso ότι έχουμε νέες εξελίξεις. Το πρώην ζευγάρι μετά από καιρό επικοινώνησε τηλεφωνικά και μάλιστα η πρωτοβουλία ανήκει στην 29χρονη αοιδό! Ω ναι. Τα συγκινητικά λόγια του Τόνι και η παραδοχή του στην κάμερα του Star ότι δεν γίνεται να μην αγαπάει την Έλενα μετά από 12 χρόνια σχέσης, άγγιξαν την καρδιά της κι έτσι αμέσως μετά επικοινώνησε μαζί του.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το τηλεφώνημα αυτό κάνει τους φίλους του ζευγαριού να ελπίζουν ότι ο «πάγος» μεταξύ τους έλιωσε και πλέον επικρατεί μία πιο ώριμη σκέψη. Μάλιστα, η Παπαρίζου φέρεται να ζήτησε από εκείνον να συναντηθούν μετά από είκοσι μέρες, οπότε και ξεκινούν οι συναυλίες στην Κύπρο. Πάντως, ο Τόνι δέχτηκε με μεγάλη ανακούφιση και χαρά την εξέλιξη αυτή. Για να δούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: