Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Μυστήριο... Χάνουμε την Έλενα Παπαβασιλείου;

Μυστήριο... Χάνουμε την Έλενα Παπαβασιλείου;
Από αλλού το περιμέναμε κι από αλλού μας ήρθε. Σχεδόν ξεχασμένο είχαμε το πρωινό δίδυμο του Alpha, Σπύρο Λάμπρου κι Έλενα Παπαβασιλείου, οι οποίοι την Παρασκευή μας είπαν το «αντίο».
Αλλά με ένα αινιγματικό «αντίο» έστρεψαν το ενδιαφέρον μας πάνω τους. Και ειδικά πάνω στην Παπαβασιλείου, διότι η ιδέα ότι μπορεί από Σεπτέμβρη να μην είναι στις οθόνες μας, πολλοί άντρες θα πέσουν σε μελαγχολία.
Γιατί μπορεί να μην έμεναν για πολύ στο «Πάνω στην Ώρα» (από τα νούμερα το λέμε δηλαδή), όμως ένα πέρασμα από την εκπομπή το έκαναν για να δουν τι φοράει η Έλενα. Κι αν αυτή τους χάριζε μία από τις ανεπανάληπτες εμφανίσεις της, τη στάση στο πρωινό του Alpha την έκαναν. Ωστόσο, αν καταλάβαμε καλά, το… οφθαλμόλουτρο που έγινε συνήθεια υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να κοπεί.
Το δίδυμο αποχαιρέτησε το κοινό χωρίς να ανανεώνει εκατό τα εκατό το ραντεβού για Σεπτέμβρη, αφού και οι ίδιοι δεν ξέρουν τι μέλλει γενέσθαι. «Ευχαριστούμε όλους όσοι μας έδωσαν την ευκαιρία να είμαστε στον αέρα αυτά τα δύο χρόνια. Άσχετα εάν συνεχιστεί του χρόνου ή όχι η εκπομπή, τους ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ» είπε ο Λάμπρου για να πάρει τη σκυτάλη η Παπαβασιλείου, η οποία επίσης ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη που τους έδειξαν τα τελευταία δύο χρόνια. Και όχι μόνο αυτό, αλλά έπαιξαν βίντεο από τα παρασκήνια της εκπομπής και για τα δύο χρόνια και όχι γα την χρονιά που πέρασε, όπως άλλωστε συνηθίζουν να κάνουν όλοι στις αποχαιρετιστήριες για το καλοκαίρι εκπομπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: