Κυριακή, 17 Ιουλίου 2011

Θύματα απάτης έπεσαν Κ. Λέχου και Α. Σκλεναρίκοβα

Θύματα απάτης έπεσαν Κ. Λέχου και Α. ΣκλεναρίκοβαΘύματα απάτης έπεσαν Κ. Λέχου και Α. Σκλεναρίκοβα

Σύμφωνα με τα όσα καταγελούν τα θύματα του, ένας 50χρονος χρηματιστής κατάφερε να εξαπατήσει από την Κατερίνα Λέχου και την Αντριάνα Σκλεναρίκοβα μέχρι τους παλιούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Θανάση Κωστούλα και Ντάκο Κοβάσεβιτς αποσπώντας τους μεγάλα χρηματικά ποσά με την πρόφαση ότι θα τα επενδύσει σε διεθνή χρηματιστήρια.
Ο 50χρονος εμφανίζονταν ως χρηματιστής στους κύκλους της υψηλής κοινωνίας, κυκλοφορούσε πάντα με πολυτελή αυτοκίνητα, ντυμένος με την τελευταία λέξη της μόδας και έδινε ιδιαίτερη σημασία στις λεπτομέρειες, ειδικά στα ρολόγια, στα οποία είχε μεγάλη αδυναμία.

Τα 10.000 της Κατερίνας Λέχου
Η ηθοποιός υποστηρίζει σε στο εξώδικο της, που αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ότι έδωσε το ποσό των 10.000 στον συγκεκριμένο χρηματιστή για να τα επενδύσει. «Μου είπε ότι θα έχω κέρδος 25% δηλαδή 2500 ευρώ σε διάστημα ενός έτους. Όμως ο ένας χρόνος πέρασε και δεν πήρα ούτε το κέρδος, ούτε το κεφάλαιο και αποφάσισα να καταθέσω εξώδικο» δήλωσε η Κατερίνα Λέχου.


Τα 6.000 ευρώ της Αντριάνα Σκλεναρίκοβα 

Στο εξώδικό της το γνωστό μοντέλο καλεί τον 50χρονο να πιστώσει στπν λογαριασμό της τα 6000 ευρώ που αντικανονικά εισέπραξε έμπιστός σας, αφού εισέπραξε την εν λόγω επιταγή από τη manager μου, στην οποία ψευδώς υποσχεθήκατε κέρδη από τα διεθνή χρηματιστήρια, όπου είστε παίκτης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: