Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Σε κατάθλιψη η Elisabetta Canalis μετά τον χωρισμό της από τον Clooney...


Eίναι δυνατόν να έχεις σχέση με τον Clooney, να χωρίσεις και να μην πέσεις σε κατάθλιψη; Αυτό είναι το λιγότερο που μπορείς να πάθεις.
Αυτό έπαθε και η Elisabetta Canalis, η οποία σύμφωνα με τους γονείς της, έχει πέσει σε κατάθλιψη και δεν θέλει να μιλήσει σε κανέναν. «Ανησυχώ πολύ για την κατάστασή της. Είναι πολύ λυπημένη. Δεν την έχω ξαναδεί έτσι. Όσο και να προσπαθώ να της εξηγήσω ότι αυτά τα πράγματα είναι μέσα στην ζωή και ότι συμβαίνουν, εκείνη δεν καταλαβαίνει τίποτα από αυτά», δήλωσε η μητέρα της Bruna στην ιταλική έκδοση του περιοδικού Vanity Fair.
Αντίθετα, ο πατέρας της Elisabetta, Cesare, δεν είχε την ίδια γνώμη με την γυναίκα του. «Θα ήθελα πολύ να κάνω γαμπρό μου τον George, αλλά εάν αυτό αποφάσισαν τα παιδιά, τi να κάνουμε; Ας τους αφήσουμε να πράξουν ό,τι νομίζουν εκείνοι καλύτερο».
O George και η Elisabetta γνωστοποίησαν με δελτίο τύπου πριν από λίγες ημέρες τον οριστικό χωρισμό τους. Τώρα, ο ένας πνίγει τον πόνο του στο σπίτι του και ο άλλος μεταξύ Νέας Υόρκης και Ευρώπης.


ΠΗΓΗ: www.star.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: