Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Το παρασκήνιο του διαζυγίου της JLo



Μόλις πριν ενάμισι μήνα η Τζένιφερ Λοπεζ φιλούσε με πάθος τον σύζυγο της, Μαρκ Άντονι στη σκηνή του American Idol. Ποιος να φανταζόταν τότε ότι λίγο μετά θα έπεφταν οι τίτλοι τέλους…
Επτά χρόνια… φαγούρα. Λένε ότι τα επτά χρόνια είναι καθοριστικά για ένα ζευγάρι. Όπως φαίνεται ο αριθμός αποδείχτηκε και για αυτούς. «Αποφασίσαμε να δώσουμε τέλος στο γάμο μας» γραφεί η κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν. «Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση. Έχουμε συμφωνήσει με φιλικό τρόπο για όλα τα θέματα», ξεκαθαρίζουν.
Παρόλο που οι κακές γλώσσες ήθελαν τον Μαρκ Άντονι ιδιαίτερα ζηλιάρη και πιεστικό τίποτα δεν είχε ακουστεί για σύννεφα στο γάμο από τον οποίο απέκτησαν τον Μαξ και την Εμι, τριών ετών. Η αφοσίωσή τους στα δίδυμα ήταν φανερή, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο η Τζένιφερ είχε πει ότι το συζητούσαν και για άλλα μωρά.
Προφανώς κάτι απρόοπτο ήρθε να διαλύσει το γάμο τους, αν λάβει κανείς υπόψη ότι μόλις τον Απρίλιο είχαν ανακοινώσει ότι θα έκαναν μαζί ένα τηλεοπτικό σώου, ψάχνοντας για τους καλύτερους καλλιτέχνες της λάτιν. Συνεργάστηκαν κι άλλες φορές. Ο Μαρκ, σταρ της σαλσα ο ίδιος, έλεγε ότι Τζενιφερ ήταν πάντα το αφεντικό... Το 2005 έκαναν μαζί το πρώτο της ισπανόφωνο άλμπουμ. Το 2007 πρωταγωνίστησαν στην ταινία El Cantante.
Ήταν την ίδια χρονιά, στην οποία αποκάλυψαν ότι περίμεναν τον πελαργό! Τον περασμένο Νοέμβριο λάνσαραν σειρά ρούχων με την υπογραφή τους..Και ξαφνικά, τέλος.
Για την ιστορία
Ο έρωτάς τους ξεκίνησε το 2004. Τρεις εβδομάδες πριν η Τζένιφερ είχε ακυρώσει τον αρραβώνα με τον ηθοποιό Μπεν Αφλεκ και ο Μαρκ μόλις είχε χωρίσει από την πρώτη σύζυγό του, πρώην Μις Υφήλιο, Ντεηανάρα Τόρες, με την οποία έχουν δυο γιούς. Ο Μαρκ έχει ακόμα μια κόρη από προηγούμενη σχέση.
Τον Ιούνιο του 2004, παντρεύτηκαν μυστικά στη βίλα της Τζενιφερ στο Μπέβερλι Χιλς. Ο γάμος ανακοινώθηκε επίσημα 8 μήνες μετά...Ήταν ο τρίτος γάμος της Λόπεζ που πίστευε ότι αυτή τη φορά ο έρωτας θα στεριώσει, μιας και με τον Μαρκ είχε προϋπάρξει ειδύλλιο όταν ήταν νέοι. Κι όμως, η φλόγα που φούντωσε όταν ξανασυναντήθηκαν σε μια ηχογράφηση, έσβησε. Όσο για τα διαδικαστικά που αφορούν την επιμέλεια των παιδιών και τα περιουσιακά τους, ακόμη δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: