Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Τέλος Kοκκίνου – Μπόγρης, τους χώρισε το NBA



Τίτλοι τέλους για την γνωστή τραγουδίστρια και τον μπασκετμπολίστα. Ποια ήταν η αιτία.
Οι φήμες υποστηρίζουν ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και 20 μέρες. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μπόγρης βρίσκεται στο Σικάγο και αναζητά την τύχη του και μία διεθνή καριέρα στο μπάσκετ, ενώ η Έλλη ξεκίνησε την περιοδεία της με τα παιδιά του “Greek Idol”.
Το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί τελευταία φορά στις 18 Ιουνίου που έγινε νονός ο Γιώργος Μπόγρης και μετά τον τελικό του Greek Idol διασκέδασαν στο Island.
Τέρμα οι βολτίτσες χεράκι, χεράκι που τους απαθανάτιζε ο φωτογραφικός φακός, τέρμα οι αγκαλιές, τέρμα όλα. Τουλάχιστον από τότε έχουν να τους συναντήσουν οι παπαράτσι.
Οι μόνες φωτογραφίες που βλέπαμε ήταν η Έλλη μόνη στη Νάξο, καλεσμένη για την εκπομπή της Ελένης, μόνη στην παραλία, μόνη για ψώνια, μόνη, μόνη, μόνη.
Όσο για το λόγο του χωρισμού; Τα ίδια δημοσιεύματα λένε ότι ήταν η… ασυμφωνία χαρακτήρων. Πάντως είναι γνωστό ότι ο Μπόγρης θέλει να ανοίξει τα φτερά του, πέρα από τον ατλαντικό και να κατακτήσει το όνειρο του NBA, στο Σικάγο.
Πολλοί πάλι ισχυρίζονται ότι και οι τεταμένες σχέσεις της τραγουδίστριας με τον πρώην σύζυγό της, είχαν κουράσει τον 22χρονο αθλητή.
Πάντως όσο κράτησε καλό ήταν και για τους δύο. Η Έλλη έλαμπε και έδειχνε να περνά καλά. Ο έρωτας φαίνεται να ξεθύμανε, αλλά μένουν οι αναμνήσεις , άλλωστε καλοκαιράκι έφτασε, μπορεί κάτι καινούργιο να βρεθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: