Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Μοβ σκιά! Το must προϊόν που θα αναδείξει κάθε χρώμα ματιών!

Λατρεύουμε τις σκιές στο χρώμα της άμμου. Είναι το hit της εποχής και όχι μόνο λόγω του ότι μας κάνει συνειρμούς με θάλασσα και καλοκαίρι αλλά γιατί ταιριάζει τέλεια με την bronze απόχρωση που αποκτά το δέρμα μας το καλοκαίρι.
Από την άλλη, υπάρχει πάντα το χρώμα: πράσινο, lime, μπλε, γαλάζιο, κίτρινο. Υπάρχει, όμως, ένα και μοναδικό χρώμα που αναδεικνύει κάθε χρώμα ματιών! Πράσινα, μπλε, καστανά, μαύρα: όποιο κι αν είναι το δικό σου χαρακτηριστικό επένδυσε σε μια μοβ σκιά. Το είδαμε στην πασαρέλα, το έκαναν οι stars κι εμείς ζητήσαμε από τον Τάκη Μαυριγιαννάκη, official make up artist της Estee Lauder, να μας δείξει πώς θα πετύχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε! 

Το μοβ στο catwalk

Μοβ λιλά ή ακόμη και πιο έντονο το χρώμα αυτό έντυσε τα μάτια των μοντέλων των πιο διάσημων οίκων. Από αριστερά, ο οίκος Etro μας έδειξε την smokey λογική με μοβ σκιά, στονDior ένα έντονο μοβ απλώθηκε κατά μήκος μόνο του κινητού βλεφάρου σε συνδυασμό με eyeliner και τέλος στον Andrew Gn η μοβ σκιά συνδυάστηκε με μαύρο μαλακό μολύβι σωστά σβησμένο περιμετρικά του ματιού. 

Το μοβ στο κόκκινο χαλί

Βλέποντας την Sarah Jessica Parker, μπορείς να καταλάβεις πόσο μπορεί μια μοβ σκιά να αναδείξει τα πράσινα μάτια. Αν είσαι από τις σπάνιες- ευλογημένες περιπτώσεις με τέτοιο χρώμα ματιών μην το σκέφτεσαι! Αλλά και οι υπόλοιπες δεν θα μείνουμε παραπονεμένες. ΗRihanna επιλέγει συχνά μοβ σκιά όπως και η JLO της οποίας τα μάτια φαίνονται πιο ανοιχτόχρωμα καστανά όταν τα συνδυάζει με αυτό το χρώμα σκιάς. 

How toΚαι αφού πείστηκες ότι η μοβ σκιά είναι μια πολύ έξυπνη και chic επιλογή, κάνε κλικ κάνω στην photo και δες πώς θα πετύχεις ένα total purple look στα μάτια αλλά και με τι κραγιόν και ρουζ να το συνδυάσεις!


 


Δεν υπάρχουν σχόλια: