Τρίτη, 26 Ιουλίου 2011

Μετά το Ombre hair και Ombre νύχια! Τι είναι!


Είναι το νέο αγαπημένο nail trend στο οποίο μας μυεί η Lauren Conrad! Προϋποθέτει πέντε διαφορετικά βερνίκια, όλα της ίδιας χρωματικής κατηγορίας αλλά σε άλλο τόνο.
Και δεν είναι μόνο αυτό: οι πιο τολμηρές μπορούν να εμπνευστούν και να σετάρουν και το χρώμα των μαλλιών τους! Τι εννοώ; Διάβασε των χιλίων λέξεων κείμενο παρακάτω (κατά το "μια εικόνα, χίλιες λέξεις!)Παρατηρείς στις άκρες των μαλλιών της τις γαλάζιες τούφες; Τις έχει σετάρει με τα νύχια της!
Ωστόσο, πολύ πριν εμφανιστεί στο red carpet με τα συγκεκριμένα νύχια, η Lauren τα είχε φωτογραφίσει και μας τα είχε δείξει στο blog της. Η Lauren έγραψε: "Έγινα fan της τάσης του ombre πολλά χρόνια πριν. Πρώτα με τα ρούχα μου. Έπειτα με τα μαλλιά μου. Τώρα με τα νύχια μου. Αγαπώ αυτά τα νύχια όχι μόνο γιατί έχουν fun αλλά πολύ περισσότερο γιατί είναι πολύ εύκολο να το κάνεις! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι πέντε διαφορετικά βερνίκια που ανήκουν στην ίδια χρωματική κατηγορία. Αν είσαι μανιακή με τα βερνίκια δεν θα σου είναι καθόλου δύσκολο! Τα ombre νύχια δείχνουν τέλεια σε μπλε, nude αλλά και τα δικά μου αγαπημένα- ροζ! Το μυστικό είναι να μην έχουν απότομες αποκλίσεις οι τόνοι που θα χρησιμοποιήσεις από νύχι σε νύχι". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: