Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Sex tips από την Heidi Klum


Από τον γάμο τους το 2005 μέχρι και σήμερα, η Heidi Klum και ο Seal είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz.
Με την γνωριμία τους ένα χρόνο πριν τον γάμο και όσο η Heidi ήταν έγκυος στο παιδί του Flavio Briatore, ξεκίνησε ένας φλογερός έρωτας που καλά κρατεί, απ’ότι φαίνεται από τις πρόσφατες δηλώσεις του top model.
«Είναι κούκλος ακόμα κι όταν κοιμάται. Είναι πανέμορφος άνδρας. Ευγενικός, τζέντλεμαν και χθες που τον παρακολουθούσα στη σκηνή ήταν ακόμα τέλειος. Σκεφτόμουν ‘Ναι, αυτός είναι ο άντρας μου!’».
Αποκάλυψε επίσης ότι μετά την πρώτη γνωριμία τους δεν άργησε να τον προσεγγίσει, αφού ένιωσε ένα ξεχωριστό δεσμό ανάμεσά τους και δεν ήθελε να τον προσπεράσει. «Δεν είμαι κάποια που το παίζει δύσκολη. Όλο αυτό το θέμα με το να ανταλλάσσουν αριθμούς και μετά να περιμένουν τέσσερις με πέντε μέρες πριν σε καλέσουν; Δεν βρίσκω το νόημα. Αν νιώθεις κάτι, γιατί να το αφήσεις να περάσει; Ζεις μόνο μια φορά».
Και αν ψάχνεις το μυστικό της «μακροζωίας» του έρωτά τους, ένα από τα βασικά στοιχεία σύμφωνα με την Heidi είναι να διατηρείς ζωντανό το ενδιαφέρον στην κρεβατοκάμαρα και μάλλον λίγο prive pole dancing είναι μέσα στο πρόγραμμα γι’αυτήν και τον Seal: «Δεν βρίσκω τίποτα κακό στις ζαρτιέρες. Δεν λέω ότι πρέπει να εγκαταστήσεις ένα στύλο στην κρεβατοκάμαρα και να αρχίσεις τα ακροβατικά. Αλλά μερικές φορές το λατρεύω αυτό».


Δεν υπάρχουν σχόλια: