Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Οι star είναι ακομπλεξάριστες και το αποδεικνύουν επιλέγοντας ρούχα που μπορείς να φορέσεις κι εσύ!


Δεν είναι πολύς ο καιρός που πέρασε από τότε που πρωτοξεκίνησε το κίνημα με σλόγκαν "δημοκρατία στη μόδα". Μία κίνηση που έφερε τα πάνω κάτω στο χώρο αφού κατάφερε να απενοχοποιήσει τις μεγάλες αλυσίδες ρούχων και να αποδείξει το αυτονόητο.
Πως μπορείς να είσαι καλοντυμένη και περιποιημένη ακολουθώντας πιστά τις τάσεις τις εποχής ανεξάρτητα από το budget σου. Το γούστο και η καλή αισθητική δεν έχει να κάνει με τα χρήματα! 

Το αξιοσημείωτο είναι πως δεν είσαι μόνο εσύ και οι φίλες σου που φοράτε ρούχα high street, είναι και όλες οι celebrities ανά τον κόσμο. Δεν είναι καθόλου απίθανο να βρεις και να φορέσεις το ίδιο σακάκι με την Sienna Miller ή το ίδιο παντελόνι με την Demi Moore οι οποίες όσο να πεις μία άλφα οικονομική ευχέρεια την έχουνε. 




Η γνωστή trend setter του Λονδίνου, Alexa Chang η οποία ξεκίνησε ως ένα κορίτσι που αγαπάει τη μόδα και κατέληξε να σχεδιάζει τη δική της σειρά απο τσάντες για τον οίκο Mulberry δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγει ρούχα Topshop, από όπου είναι και το παντελόνι της φωτογραφίας. Eνώ η Demi Moore έκλεψε τις εντυπώσεις φτιάχνοντας ένα mix and match look με παντελόνι από τα H&M. 



Μεγάλη στιγμή του high street ήταν όταν μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα του πρίγκιπα William με την Kate Middleton δημοσιεύθηκε πως το φόρεμα της Kate ήταν από την αλυσίδα ρούχων Reiss. Το φόρεμα έγινε sold out σε μία ώρα. Ενώ high street ήταν και η επιλογή που έκανε για την πρώτη της εμφάνιση μετα το γάμο με φόρεμα γαλάζιο από το Zara, όπως Zara ήταν και το σακάκι της αδερφής της. 



Αίσθηση πάντως προκαλεί όταν οι διεθνής φήμης star καλεσμένες σε σημαντικά gala επιλέγουν ρούχα highstreet. Όπως το πράσινο φόρεμα από το Τopshop που επέλεξε να φορέσει στο Met Gala η Ginnifer Goodwin. Ανάλογη περίπτωση και η Jennifer Lopez που φόρεσε σακάκι Topshop. 



Μεγάλη στιγμή και δικαίωση για την high street αγορά αποτελούν και οι οικονομικές collection μεγάλων οίκων μόδας όπως αυτή του οίκου Lanvin. H Νatalie Portman κέρδισε τις εντυπώσεις επιλέγοντας μαύρο φόρεμα Lanvin for H&M. Ενώ η πολύ εντυπωσιακή τσάντα, της πάντα άψογα ντυμένης, Olivia Palermo είναι Zara. 



Eίτε επίσημο event όπως αυτό που βρίσκεται η Taylor Swift φορώντας French Connection είτε στη βόλτα όπως η Siena Miller με All Saints, η high street αγορά αποδεικνύει πως μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη παντού. Ακόμα καλύτερα, αν συμπληρώσεις με ακριβά αξεσουάρ... 



Η Beyonce μπορεί να επέλεξε να πάει για ψώνια με φόρεμα από τη συλλογή της Victoria Beckham, τελευταίο όμως δημοσίευμα αγγλικής εφημερίδας έγραψε πως ξόδεψε μέσα σε 50 λεπτά 5,664 ευρώ στο Topshop. Μεγάλη επιτυχία το συγκεκριμένο κατάστημα και αξίζει να σημειωθεί πως ανα μία ώρα ξοδεύεται εκεί το ποσό των 1600 ευρώ! Και η Eva Longoriaκάνει συχνά επίσημες εμφανίσεις φορώντας ρούχα high street όπως το πολύ chic φόρεμα της από την Karen Miller. 

Οι star είναι ακομπλεξάριστες και το αποδεικνύουν επιλέγοντας για την καθημερινότητα τους, και όχι μόνο, ρούχα που μπορείς να φορέσεις κι εσύ. Παλαιότερα για να βρεις ρούχο καλό ποιοτικά έπρεπε να δώσεις μία μικρή περιουσία τώρα αυτό είναι προαιρετικό, μιας και αν έχεις γούστο και διάθεση μπορείς να ντυθείς με την τελευταία λέξη της μόδας σε πολύ χαμηλότερες τιμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: