Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Οι superstars προτιμούν την Ελλάδα


Σαν την Ελλάδα, πουθενά! Αυτό μάλλον ενστερνίζονται οι διάσημοι ανά τον πλανήτη που από τα τέλη Μαΐου συρρέουν στη χώρα μας με αεροπλάνα και γιοτ για να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα.
ΣΑΚΙΡΑ - ΖΕΡΑΡ ΠΙΚΕ: Απόδραση στη Μύκονο
Από τα πιο διάσημα ζευγάρια της παγκόσμιας showbiz -και σίγουρα το πιο hot των τελευταίων ετών-, απόλαυσαν μερικές ημέρες ξεκούρασης στη Μύκονο. Η pop star και ο άσος της Μπαρτσελόνα φρόντισαν να κρατήσουν τον ερχομό τους στη χώρα μας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Εφτασαν στο αεροδρόμιο με ιδιωτικό αεροπλάνο από την Ισπανία (στο οποίο επέβαιναν μόνον οι δυο τους) σε αρκετά προχωρημένη ώρα, όταν δεν υπήρχαν άλλες πτήσεις και τα φώτα σε όλες τις αίθουσες είχαν σβήσει. Ωστόσο, ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον ή το φεγγάρι της Ελλάδας και έτσι η είδηση του ερχομού τους διέρρευσε και προκάλεσε, όπως ήταν φυσικό, αναστάτωση, με τους δημοσιογράφους να προσπαθούν να εντοπίσουν το ζευγάρι.
Κι ενώ είχαν προγραμματίσει να παραμείνουν μερικές ημέρες στη χώρα μας, το πιεστικό πρέσινγκ δημοσιογράφων και παπαράτσι άλλαξε τα σχέδιά τους. Μάζεψαν τις αποσκευές τους και πριν προλάβουν να τους καταλάβουν έγιναν... καπνός. Οσοι πάντως τους είδαν από κοντά έχουν να λένε για το πόσοο διαχυτικοί είναι μεταξύ τους ζώντας τον έρωτά τους, παρά τις αντίθετες φήμες.
ΜΑΪΚΛ ΝΤΑΓΚΛΑΣ - ΚΑΘΡΙΝ ΖΕΤΑ ΤΖΟΟΥΝΣ: Από το Ιόνιο στο Αιγαίο
Το χρυσό ζευγάρι του Χόλιγουντ μαζί με τα παιδιά του Dylan και Carey απέδειξε ότι... ξέρει από Ελλάδα! Το ταξίδι της οικογένειας στη χώρα μας ξεκίνησε με την επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης, όπου ντυμένοι κάζουαλ σαν απλοί τουρίστες θαύμασαν τα εκθέματα. Λίγο αργότερα, ο φακός των παπαράτσι τούς εντόπισε στη Ζάκυνθο με την υπερπολυτελή θαλαμηγό τους «Mary Jean II», να χαίρονται τη θάλασσα, τις ελληνικές νοστιμιές αλλά και τις βόλτες τους στα τουριστικά -και όχι μόνο- καταστήματα του νησιού.
Αμέσως μετά βρέθηκαν στα Δωδεκάνησα με πρώτη στάση στην Κω, όπου το λαμπερό ζευγάρι περιηγήθηκε στα σοκάκια του νησιού και απόλαυσε τις ομορφιές του. Το επόμενο πρωί η θαλαμηγός έφυγε για τη Σύμη, όπου έμειναν ένα εικοσιτετράωρο. Την επομένη, αφού επέστρεψαν στην Κω, αναχώρησαν για το Μπόντρουμ της Τουρκίας, και μία ημέρα αργότερα αναχώρησαν με λίαρ τζετ για τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.
Δεν είναι η πρώτη φορά που το διάσημο ζευγάρι έρχεται στη χώρα μας, αφού πριν από λίγα χρόνια είχε επιλέξει και πάλι τα ελληνικά νησιά, για τα οποία ο ηθοποιός έχει εκφράσει την αγάπη του.
ΓΚΟΛΝΤΙ ΧΟΟΥΝ - ΚΕΡΤ ΡΑΣΕΛ: Η λατρεία που έγινε συνήθεια
Το αγαπημένο ζευγάρι λατρεύει τη χώρα μας και κυρίως το πανέμορφο νησί του Παπαδιαμάντη και το έχει αποδείξει επιστρέφοντας σχεδόν κάθε καλοκαίρι τα τελευταία δώδεκα χρόνια.
Μαγεμένοι από τις ομορφιές της Σκιάθου ο Κερτ Ράσελ και η σύζυγός του Γκόλντι Χόουν αποφάσισαν τελικά να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι στο νησί, για να μην υποχρεώνονται κάθε χρονιά σε φίλους τους. Πέρυσι μάλιστα είχαν παρέα τους και την κόρη της Γκόλντι Χόουν, επίσης διάσημη σταρ του Χόλιγουντ Κέιτ Χάντσον, η οποία φέτος δεν τους συνόδεψε, αφού είναι έγκυος και προτίμησε να παραμείνει στη βάση της.
Το διάσημο ζευγάρι φιλοξενήθηκε για αρκετές μέρες στη βίλα Ολλανδού μεγαλοεπιχειρηματία φίλου τους στην περιοχή Αχλαδιές. Φανατικοί κολυμβητές, πέρασαν τον περισσότερο χρόνο τους στην πανέμορφη αμμουδερή παραλία Βρωμόλιμνος, που βρίσκεται περίπου οχτώ χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης της Σκιάθου στη νότια ακτή του νησιού και είναι προστατευμένη από τους δυνατούς βοριάδες. Και αφού χάρηκαν σαν παιδιά τη θάλασσα, τις βόλτες με το φουσκωτό τους και το φρέσκο ψάρι στην ταβέρνα δίπλα στο κύμα, αναχώρησαν για την πατρίδα τους ελπίζοντας ότι την επόμενη φορά που θα επιστρέψουν θα είναι στο δικό τους σπίτι!
ΣΑΡΑ-ΤΖΕΣΙΚΑ ΠΑΡΚΕΡ: Διακοπές στην Κέρκυρα
Στην Αντίπαρο την περίμεναν, στην Κέρκυρα βρέθηκε και μάλιστα πριν από λίγες ημέρες! Οπως και να έχει, η γοητευτική ηθοποιός μαζί με τον σύζυγό της Μάθιου Μπρόντερικ και τα τρία παιδιά τους για φέτος ψήφισαν Ελλάδα και ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές εξορμήσεις τους από την Κέρκυρα απολαμβάνοντας τα κατακάθαρα νερά αλλά και την εξωτική ομορφιά του Ιονίου. Η 46χρονη ηθοποιός και η οικογένειά της επέλεξαν απομακρυσμένες και ήσυχες παραλίες, έτσι ώστε να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των παπαράτσι. Το ζευγάρι μένει σε σκάφος και κάνει τις βόλτες του στα γύρω νησιά σε ώρες που δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό.
Η διάσημη ηθοποιός έχει επανειλημμένα εκφράσει την αγάπη της για τη χώρα μας, την επιθυμία της να αγοράσει εξοχική κατοικία σε κάποιο από τα ελληνικά νησιά, ενώ σε συνεντεύξεις της μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για την ελληνική κουζίνα.
KIVANC TATLITUG: Στις Σποράδες με γιοτ Ρώσου μεγιστάνα 
Κρουαζιέρα στις Σποράδες για τον γοητευτικό ηθοποιό, πιο γνωστό και ως ο «Τούρκος Μπραντ Πιτ»! Ο Kivanc Tatlitug, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής του σίριαλ «Gumus», και η παρέα του κατέπλευσαν με την πολυτελή θαλαμηγό «Arethusa» στη Σκόπελο. Το εντυπωσιακό γιοτ που ανήκει σε Ρώσο μεγιστάνα έμεινε για δύο εικοσιτετράωρα δεμένο στο λιμάνι του καταπράσινου νησιού. Ο νεαρός σταρ έκανε τις βουτιές του και βόλταρε στους δρόμους χαζεύοντας τις ομορφιές του νησιού. Λίγες ώρες μετά τον ελλιμενισμό της θαλαμηγού αναχώρησε με λίγα άτομα από την παρέα του για άγνωστο προορισμό. Ο ίδιος επέστρεψε στη βάση του με ελικόπτερο χθες το μεσημέρι, και μάλιστα η υποδοχή που του επιφύλαξαν όσοι τον περίμεναν στο σκάφος ήταν -αν μη τι άλλο- φαντασμαγορική! Τελικά, ύστερα από σύντομη γιορτή για τα… καλωσορίσματα, η θαλαμηγός «Arethusa» αναχώρησε για τη Σκύρο.
ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ, ΒΙΝΤΙΤΣ, ΕΤΟ: Απόβαση στην Ελούντα
Οι διάσημοι ποδοσφαιριστές φέτος επέλεξαν τη μαγευτική Ελούντα στην Κρήτη. Την αρχή έκαναν τις πρώτες μέρες του Ιουνίου ο Βούλγαρος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και ο Σέρβος συμπαίκτης του Νεμάνια Βίντιτς, οι οποίοι κατέλυσαν σε ένα από τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία της περιοχής με τις οικογένειές τους και απόλαυσαν μέρες ξεγνοιασιάς με πολλή θάλασσα, καλό φαγητό και άφθονο ήλιο.
Λίγες ημέρες αργότερα, κατέφθασε στο ίδιο ξενοδοχείο ο διάσημος Καμερουνέζος επιθετικός και νυν παίκτης της Ιντερ Σαμουέλ Ετό συνοδευόμενος από τη γυναίκα του Ζορζέτ. Το ζευγάρι απόλαυσε τις ώρες και τις μέρες του στο νησί της Κρήτης και εντυπωσίασε όλους όσοι είχαν την τύχη να τους γνωρίσουν με τη σεμνότητα και το χαμόγελό τους. Μάλιστα, ο διάσημος ποδοσφαιριστής απέδειξε εμπράκτως πόσο ερωτευμένος είναι με τη σύζυγό του, αφού φρόντισε να της δωρίσει ένα πανάκριβο κόσμημα για να θυμάται τις φετινές διακοπές τους...
ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΪΜΟΒΙΤΣ: Ινκόγκνιτο στη Μύκονο!
Σχεδόν αθόρυβα ήρθε και το ίδιο αθόρυβα έφυγε! Ο διάσημος Σουηδός ποδοσφαιριστής της Μίλαν ήρθε για λίγες μόνο ημέρες στη Μύκονο μαζί με την παρέα του, δεν ξεμύτισε σχεδόν καθόλου από το ξενοδοχείο του στον Ορνό και αποχώρησε από... την πίσω πόρτα του αεροδρομίου για να μην γίνει στόχος των δημοσιογράφων και των παπαράτσι που «ζουν και αναπνέουν για τέτοιες αφίξεις». Αυτές οι επισκέψεις-αστραπή άλλωστε είναι οι... σπεσιαλιτέ του. Μην ξεχνάτε ότι στο παρελθόν επισκέφτηκε την Αθήνα για ένα βράδυ, μόνο για να διασκεδάσει σε νυχτερινό κέντρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: