Κυριακή, 14 Αυγούστου 2011

Μαντήλια στα μαλλιά! Τα 5 αγαπημένα μας για τις καλοκαιρινές διακοπές!


Πας διακοπές! Αν διαβάζεις αυτό το άρθρο και έχεις ετοιμάσει ήδη βαλίτσες άνοιξέ τις και πάλι για να τσεκάρεις αν πήρες μαζί σου μαντήλια. Οπωσδήποτε!
Μην ρωτάς γιατί. Μια ματιά στα μοντέλα του οίκου Moschino παραπάνω αρκεί για να σε πείσει. Αν το θες και με επιχειρήματα μέτρα:
α) Σε σώζει από μια bad hair day
β) Είναι το τέλειο hair accessory για μετά την παραλία όταν θα πιεις το ποτό σου στο beach bar
γ) Προσθέτει στιλ ακόμη και στα πιο αδιάφορα σύνολα
δ) Προστατεύει τα μαλλιά σου αν είσαι πάνω σε μηχανή, στο κατάστρωμα του πλοίου ή αν απλώς φυσάει πολύ: δεν μπλέκονται, δεν σπάνε!
ε) Είναι το απόλυτο αξεσουάρ που σηματοδοτεί τα καλοκαίρια μας. 

Θέλεις κι άλλα επιχειρήματα; Τσέκαρε παρακάτω τα δικά μας αγαπημένα μαντήλια. Σε ένα από αυτά θα βρεις και εκείνο που θα γίνει προέκταση των μαλλιών σου! 


Floral μαντήλι Accessorize, €14.90. Άφησε τα μαλλιά σου κάτω και φόρεσέ το κοντά στην κορυφή του κεφαλιού δέντοντάς το πίσω.


Μαντήλι Uterque, €45.95. Πιάσε τις δύο γωνίες του και ένωσέ τις. Φόρεσέ το δέντοντας σε έναν κόμπο κοντά στον αυχένα, κρύβοντας όλα τα μαλλιά σου μέσα στο μαντήλι. 


Μαντήλι με polka dots Achilleas Accessories, € 8.80. Πέρασέ το από το σβέρκο σου και ένωσε στην κορυφή του κεφαλιού δένοντας έναν φιόγκο. 


Μαντήλι με polka dots Alexi Andriotti, €5.50. Είναι όμοιο με αυτό που βλέπεις στον οίκο Moschino. Τι καλύτερο από το να το φορέσεις κατά τον ίδιο τρόπο! 


Μεταξωτό μαντήλι Gucci, €260. Πιάσε τα μαλλιά σου σε ένα χαμηλό ponytail και χρησιμοποίησέ το αντί για κοκαλάκι. Αν θέλεις μπορείς να το πλέξεις και ανάμεσα σε μια πλεξίδα! 

Μην ξεχνάς: Ένα μαντήλι έχει πολυχρηστική αξία και άρα σου κάνει απόσβεση! Φόρεσέ το στα μαλλιά σου, πέρασέ το στην τσάντα σου, τύλιξέ το γύρω από το λαιμό σου με ένα λευκό T-shirt, φόρεσέ το σαν ζώνη. Στην μόδα και στην ομορφιά υπάρχει μια βασική προϋπόθεση: να έχεις φαντασία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: