Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

6 μυστικά για να λάμπεις σαν σταρ


Μάθε όλα τα μυστικά για να λάμψεις σα σταρ!
Είναι αλήθεια ότι κάθε φορά που πέφτει το μάτι σου σε μια φωτογραφία κάποιας διάσημης, σκέφτεσαι ότι πολύ θα ήθελες να λάμψεις και εσύ σαν αστέρι του Χόλυγουντ;
Δεν έχεις παρά να εφαρμόσεις ορισμένα μικρά μυστικά και να λάμψεις σαν αστέρι!
Μυστικό 1ο: η ενυδάτωση είναι το παν, γι’ αυτό δεν πρέπει να την ξεχνάς! Η λάμψη που έχει ένα καθαρό, φρέσκο και σωστά ενυδατωμένο πρόσωπο κάνει εύκολα τη διαφορά ανάμεσα σε ένα ξηρό, αφυδατωμένο και ταλαιπωρημένο δέρμα και αποτελεί την τέλεια βάση για ένα λαμπερό μακιγιάζ!

Μυστικά 2ο:
 τα σωστά εργαλεία είναι το παν! Αν δεν έχεις εξοικειωθεί με τα πινέλα του μακιγιάζ τώρα ήρθε η ώρα να το κάνεις! Το τέλειο μακιγιάζ γίνεται φυσικά με τη βοήθεια των κατάλληλων εργαλείων. Μπορεί μέχρι τώρα το δάχτυλο σου ή η μπατονέτα να έκαναν τη δουλειά τους μια χαρά, για να πετύχεις όμως λαμπερό μακιγιάζ δεν έχεις παρά να μάθεις τα πάντα για το πινελάκι χειλιών, ματιών, το βουρτσάκι για τα φρύδια ή το πινέλο του ρουζ έτσι ώστε το αποτέλεσμα αν είναι σαν επαγγελματικό. Εξάλλου, κάτι δε νομίζεις ότι ξέρουν οι μακιγιέρ ανά τον κόσμο που δεν πάνε πουθενά χωρίς το πινέλο τους;
Θέλεις πράσινα ματάκια σαν της Σαρλίζ; Τότε δεν έχεις παρά να φορέσεις πράσινους φακούς!
Τιπ: Πες ναι στο υγρό αι- λάϊνερ! Το διαχρονικό- και αγαπημένο σου- μαύρο αι- λάϊνερ είναι ότι πρέπει για να τονίσεις το βλέμμα σου και να το κάνεις πιο μυστηριώδες όμως σκέψου και την ιδέα να προτιμήσεις το εκκεντρικό μπλε ελεκτρίκ που θα δώσει βάθος και ένταση στο βλέμμα σου ή το ρομαντικό ροζ! Τόλμησε να "παίξεις" με τα χρώματα και το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει!
Μυστικό 3ο: θα ήθελες να έχεις γαλάζια μάτια ή μήπως ζηλεύεις το πράσινο χρώμα των ματιών της Σαρλίζ Θερόν; Τότε μήπως να δοκιμάσεις τους χρωματιστούς φακούς επαφής; Σε μια βραδινή σου έξοδο, κάνε "μπάμ" φορώντας χρωματιστούς φακούς επαφής και κλέψε τις εντυπώσεις με διαφορετικό μακιιγάζ! Αν επιλέξεις φακούς σε αποχρώσεις το πράσινου επίλεξε σκιές σε γήινους τόνους που θα αναδείξουν τα -νέα-μάτια σου ενώ αν προτιμήσεις τις αποχρώσεις του μπλε πες ναι στις μεταλιζέ ασημί σκιές και εντυπωσίασε!
Μυστικό 4ο: μάσκαρα στο φουλ! Η μάσκαρα όπως άλλωστε γνωρίζεις είναι το αγαπημένο σου εργαλείο για να τονίσεις το υπέροχο βλέμμα σου και να γίνεις σε χρόνο dt talk of the town! Μια στρώση με την καφέ μάσκαρα αν θες να φαίνεσαι σαν σχεδόν άβαφτη λανσάρωντας με επιτυχία το natural look ή δύο στρώσεις μαύρη μάσκαρα για όγκο και μήκος αν θέλεις όλοι να σε κοιτάζουν στα μάτια.
Μυστικό 5ο: ροζ μαγουλάκια! Η λάμψη εκτός από το μαύρισμα ξεκινάει και από τα μάγουλα. Δώσε στα μάγουλα σου τη λάμψη που χρειάζονται για να κάνουν το πρόσωπο σου λαμπερό! Ανάμεσα σε ροζ ή ροδακινί αποχρώσεις που είναι και πολύ in διάλεξε αυτή που ταιριάζει καλύτερα και κάντο όπως οι σταρ!
Μυστικό 6ο: με όπλο σου το λιπ-γκλος! Το λιπ-γκλος δίνει στο πιο σέξι σημείο στο προσωπάκι σου την απαραίτητη λάμψη! Μια στρώση από το αγαπημένο σου γκλοσάκι κάνει τα χείλη σου να γυαλίζουν και να τραβάνε τα βλέμματα ακριβώς εκεί. Αν θέλεις να δώσεις την εντύπωση ότι έχεις πιο "γεμάτα" χείλη δεν έχεις παρά να απλώσεις το γκλος σου πιο έξω από τη γραμμή των χειλιών δημιουργώντας την εντύπωση ότι έχει πιο σέξι χείλη και από της Αντζελίνα Ζολί!
Και μην ξεχνάς: η λάμψη ξεκινάει από το πιο λαμπερό σου χαμόγελο! Συνδύασε το με το σωστό μακιγιάζ και δε μπορείς παρά να εντυπωσιάσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια: