Τρίτη, 30 Αυγούστου 2011

Ν. Χατζηνικολάου: Είναι απλήρωτος 8 μήνες!


Απλήρωτος εδώ και 8 μήνες είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος αποκάλυψε μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή ότι μπορεί να μην επιστρέψει στο Alter και να αναζητήσει νέα τηλεοπτική στέγη.
 
“Για να επιστρέψω στο δελτίο θα πρέπει να μου δείξει το Alter ότι με σέβεται”, είπε σήμερα από την ραδιοφωνική του εκπομπή ο γνωστός δημοσιογράφος και άνκορμαν.
 
Συγκεκριμένα, μέσω της συχνότητας του Real Fm, ο Νίκος Χατζηνικολάου ξεκαθάρισε για ακόμα μία φορά τη θέση του για όσα συμβαίνουν στο Alter. “Προτιμώ να κάθομαι με την οικογένειά μου, παρά να κάνω τον χομπίστα. Έχω να πληρωθώ 8 μήνες! Για να επιστρέψω στο δελτίο θα πρέπει να μου δείξει το Alter ότι με σέβεται. Μόνο τότε θα επιστρέψω, γιατί είμαι επαγγελματίας”, δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: “Δεν αποκλείω να αναζητήσω καινούργια τηλεοπτική στέγη. Ανάλογα με την στάση του καναλιού θα πάρω τις τελικές μου αποφάσεις”.
 
Ακόμη, χθες, ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για τους 8 μήνες που είναι απλήρωτος και μέσω του twitter του. Μάλιστα, απευθυνόμενος στον κουμπάρο του Τζώνυ Καλημέρη που του είπε ότι λείπει από τα δελτία των 8 ανέφερε: “Κουμπάρε είμαι πολύ...απλήρωτος! Δεν είμαι χομπίστας, αλλά επαγγελματίας”.


Δεν υπάρχουν σχόλια: