Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Οδηγίες για σέξι, καλοκαιρινά μαλλιά.


«Τα μαλλιά μου στις διακοπές περνούν μια απίστευτη περίοδο… ξηρασίας. Τι μπορώ να κάνω;
»
Σίγουρα θα τα έχουν κουράσει οι τεχνικές εργασίες όπως styling, ο ζεστός αέρας από το πιστολάκι κτλ. Αρχίστε να τις περιορίζετε, βάλτε στο νεσεσέρ σας μία μάσκα ενυδάτωσης κι εφαρμόστε ένα πρόγραμμα θεραπείας με μάσκες ενυδάτωσης (δύο με τρεις φορές την εβδομάδα). Απλώστε τη μάσκα από τη μέση του μήκους των μαλλιών και έως τις άκρες. Αφήστε τη να δράσει ακριβώς όσο λένε οι οδηγίες. Η μάσκα κυρίες μου, θέλει το χρόνο της! Τέλος, τώρα που είναι καλοκαίρι κάντε το αντηλιακό μαλλιών, απαραίτητο gadget για την τσάντας παραλίας.
«Πως μπορώ να απαλλαγώ από το ενοχλητικό φριζάρισμα;»
Για ένα sleek αποτέλεσμα, στεγνώστε τα μαλλιά σας με το στόμιο από το πιστολάκι να έχει φορά προς τα κάτω. Έτσι, τα λέπια της τρίχας κλείνουν και τα μαλλιά γίνονται πιο λεία. Τέλος, το αντίδοτο στο φριζάρισμα είναι τα ειδικά προϊόντα για λείο αποτέλεσμα που υπάρχουν στην αγορά σε μορφή σερουμ αλλά και τα λεγόμενα leave- in conditioner(χωρίς ξέβγαλμα). Extra tip: για να χτενίσετε επιλέξτε μια ξύλινη χτένα με αραιά δόντια.
«Πως μπορώ να χαρίσω όγκο στη στιγμή;»
Παλιό και καλό κόλπο: αναποδογυρίστε το κεφάλι σας και στεγνώστε εκεί τα μαλλιά ρίχοντας αέρα με το πιστολάκι. Στη συνέχεια, απλώσετε ένα σπρέι μαλλιών που χαρίζει όγκο.
«Πως μπορώ να αποκτήσω όμορφα κυματιστά μαλλιά στις διακοπές χωρίς προϊόντα ή πιστολάκι;»
Μετά το ντους και όσο τα μαλλιά σας είναι ακόμη νωπά, πιάστε τα σε μια χαμηλή αλογουρά και κάντε τα πλεξούδα την οποία θα σιγουρέψετε με ένα λαστιχάκι. Αφήστε τα εκεί μέχρι να στεγνώσουν. Μόλις τα αφήσετε κάτω, θα έχουν ένα πολύ όμορφο, κυματιστό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: