Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2011

Αθηνά Ζώτου: Το νέο αμόρε του Γρηγόρη Αρναούτογλου;


Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι ξανά ερωτευμένος μπορεί να μην είχε μαζί του στις διακοπές του στη Χαλκιδική κάποα αιθέρια ύπαρξη, ωστόσο φαίνεται ότι δεν είναι μόνος του στη ζωή...


Η ηθοποιός Αθηνά Ζώτου φαίνεται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, να είναι το νέο του αμόρε. Οι δυό τους έχουν πολλά κοινά στοιχεία και κάνουν πάρα πολύ παρέα το τελευταίο διάστημα. Εδώ και περίπου ένα μήνα o Γρηγόρης και η Αθηνά, απολαμβάνουν τις βόλτες τους σε καφέ του Κεφαλαρίου ή σε εστιατόρια στην Πεντέλη.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα πραγματοποιούσαν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση στην συναυλία των Bon Jovi στην Αθήνα, αλλά τελικά αποφάσισαν να μείνουν στο στέκι τους στα βόρεια προάστια.

Ίσως η σχέση τους να είναι απλά φιλία αλλά μερικές φορές έτσι αρχίζουν και οι μεγάλοι έρωτες! Ο καιρός θα δείξει αν τελικά είναι ζευγάρι ή όχι...

Η Αθηνά έχει πάρει μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις αλλά και στην τηλεόραση. Ίσως να την θυμάσαι από τις σειρές που έχει πάρει μέρος, στην Πολυκατοικία, στο Λίτσα.com, στα Κορίτσια του Μπαμπά, στην Μαρία η Άσχημη, στους Αληθινούς Έρωτες, στην Ζωή Ξανά, στους Singles 2, στον Έρωτα στης Αγάπης Μαχαιριά καισε πολλές άλλες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: