Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Η Ε. Μανωλίδου μεταναστεύει και ο Άδωνις μένει Ελλάδα;



Ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ, Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε στην κάμερα του Star για τις φήμες που θέλουν τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου να μεταναστεύει στο εξωτερικό, μιας και όλο αυτό το διάστημα δεν της έχει γίνει κάποια τηλεοπτική πρόταση, καθώς και λόγω του ότι είχαν κάποιο καυγαδάκι πρόσφατα...

''Η Ευγενία είχε σταδιοδρομία έξω. Οικογενειακοί λόγοι την κράτησαν στην Ελλάδα. Με το καλό όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου, θα κάνει την πορεία της! 
Το σύστημα είναι φτιαγμένο έτσι, ώστε οι άνθρωποι που έχουν αξία τελικώς ή να μαραζώνουν στην Ελλάδα ή να αναγκάζονται να φύγουν έξω. Αυτό είναι μεγάλο λάθος. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο στη χώρα μας, να την κάνουμε έτσι, ώστε να αξιοποιούμε το ανθρώπινο δυναμικό που έχουμε. Όλη η χώρα είναι σε μια διαδικασία του να μάθουμε να ζούμε με λιγότερα. Αυτό δεν μπορεί ν' αφήσει κανέναν απ' έξω... Δεν μπορεί να φύγει η Ευγενία σε μόνιμη βάση. Εδώ έχουμε τα παιδιά μας. Πώς θα γίνει αυτό; Ότι όμως, έχει επαφές με το εξωτερικό, πάντα είχε. Δεν είναι τωρινό. Είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι και πολύ αγαπημένοι και δεν υπάρχουν αυτά. Η Ευγενία είναι πάρα πολύ καλά. Ασχολείται με τη μουσική της, γράφει ένα εκπληκτικό έργο, και είναι πάρα πολύ καλά'', αναέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: