Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Ζήτω τα «φυσικά» σας μαλλιά

Ζήτω τα «φυσικά» σας μαλλιά
Μην αναλώνεστε σε ώρες προσπάθειας αλλαγής των φυσικών σας μαλλιών καλοκαιριάτικα. Χαρείτε τα όπως είναι και ζήστε ανέμελα τις διακοπές σας και όχι μόνο.




Ακολουθήστε το παράδειγμα της Rihanna, η οποία μας έχει συνηθίσει σε πολύπλοκες διαφορετικές εμφανίσεις με περίτεχνες πλεξούδες, μεγάλες μπούκλες φτιαγμένες σχολαστικά με όλα τα «εργαλεία» που χρειάζεται ένας κομμωτής, εντυπωσιακά ολόισια μακριά μαλλιά και ότι άλλο υπάρχει. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι για τα μαλλιά της ξοδεύει τόσα πολλά. Όταν όμως, ξεκουράζεται και περνάει ήσυχες οικογενειακές διακοπές επιλέγει να κυκλοφορεί με τα φυσικά της κατσαρά μαλλιά χωρίς να επεμβαίνει.
Μην κλείνεστε, λοιπόν, σε στεγανά. Αφήστε στο σπίτι το πιστολάκι και όλα τα συναφή, ζήστε τα μαλλιά σας, χαρείτε το «σπάσιμο» τους, τις ατίθασες μπούκλες τους, ή το ολόισιο και χωρίς όγκο στυλ τους, έστω και για λίγο. Μπορεί να το αγαπήσετε –μάλλον θα ακούσετε καλά σχόλια κι ας πιστεύετε το αντίθετο- και θα ξεκουραστούν τα μαλλιά σας για να ξεκινήσουν νέες περιπέτειες την ερχόμενη σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: