Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Ζ. Μακρυπούλια: Έτοιμη να γίνει μανούλα!


Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ζουν τον έρωτά τους εδώ και καιρό, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας.
Αυτό όμως, που δεν γνωρίζατε μέχρι σήμερα, είναι ότι η 33χρονη παρουσιάστρια είναι πλέον έτοιμη να αφήσει στην άκρη την καριέρα της και να γίνει μητέρα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού ''ΟΚ!'', η Ζέτα προς το παρόν έχει πει ''όχι'' σε όλες τις επαγγελματικές προτάσεις που της έχουν γίνει -και οι οποίες δεν ήταν λίγες- και φαίνεται πως έχει πάρει πολύ σοβαρά και ζεστά την απόκτηση ενός παιδιού από τον εκλεκτό της καρδιάς της, Μιχάλη.



''Στον Μιχάλη βλέπει πλέον τον πατέρα των παιδιών της. Είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του, αισθάνεται για πρώτη φορά στη ζωή της πως έχει βρει το άλλο της μισό. Δίπλα του νιώθει ασφάλεια, τον θαυμάζει πολύ και δεν μπορεί πλέον να φανταστεί τη ζωή της χωρίς εκείνον'', δήλωσε στο περιοδικό άνθρωπος του περιβάλλοντός της.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: ''Τα τελευταία χρόνια δούλεψε πολύ. Αγαπάει τη δουλειά της, δεν έχει σκοπό να την εγκαταλείψει, αλλά αυτό που ζει στο πλευρό του Μιχάλη είναι τόσο μοναδικό, που την κάνει να βάζει χωρίς δεύτερη σκέψη σε προτεραιότητα την προσωπική της ευτυχία και όχι την επαγγελματική καταξίωση.

Το μεγαλύτερό της όνειρο αυτή τη στιγμή είναι να έρθει ένα μωρό στη ζωή της, μιας επιθυμία που μοιράζεται απόλυτα μαζί της και ο σύντροφός της. Είναι κάτι που το συζητούν εδώ και πολλούς μήνες, αλλά όσο περνάει ο καιρός το θέλουν όλο και περισσότερο.''

Δεν υπάρχουν σχόλια: