Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Η ξανθιά μονομάχος που ξελόγιασε τον Κλούνεϊ


Καυτή παρουσία η νέα αγαπημένη του Τζορτζ  
Kαλέ ποιά Ελιζαμπέτα; Στροφή στο ξανθό έκανε ο Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) που φημολογείται πως ζει κιόλας νέο έρωτα με ξανθιά σεξοβόμβα.
Το νέο κορίτσι του 50χρονου αμετάπειστου εργένη, ακούει όνομα Στέισι Κίμπλερ (Stacy Keibler) είναι μόλις 31 ετών και μπορεί να βάλει κάτω κάθε θηλυκό.

Παρελθόν αποτελεί η Κανάλις για τον Κλούνεϊ!
Κι αυτό, γιατί η Στέισι υπήρξε επιτυχημένη αθλήτρια της πάλης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα "WWE" παρακαλώ ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το μόντελινγκ και πιο πρόσφατα με την ηθοποιία κάνοντας μικρά περάσματα από τηλεοπτικές σειρές.
Ο Κλούνεϊ που διέκοψε το δεσμό του με την Ιταλίδα παρουσιάστρια Ελιζαμπέτα Κανάλις (Elisabetta Canalis) τον Ιούνιο και μετά από δύο χρόνια δεσμού, φαίνεται πως ήθελε μια πιο ανάλαφρη σχέση, ειδικά μετά τις δηλώσεις της 32χρονης παρουσιάστριας που δήλωνε με χαρά πως και γάμο θέλει και παιδάκια να κάνει!
Ο Τζορτζ εθεάθη με τη νέα του αγαπημένη στην Ιταλία σε τρυφερές περιπτύξεις ενώ η Στέισι έσπευσε να τον επισκεφτεί στη βίλα του στο Κόμο αμέσως μόλις ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο "Dancing with the Stars" στο οποίο συμμετείχε.
"Περνάει καλά μαζί με τη Στέισι αλλά δεν ζητά κάτι παραπάνω μετά από δύο χρόνια σοβαρού δεσμού. Δεν είναι έτοιμος για τίποτα σοβαρό. Απλά θέλει να διασκεδάζει", τόνισε άνθρωπος του περιβάλλοντός του στο περιοδικό "Life & Style Weekly".
Ο νέος έρωτας του Κλούνεϊ δεν έχει κάνει ακόμα κάποια αποκάλυψη σχετικά με το σταρ αλλά από το λογαριασμό της στο Twitter έγραψε: "Είμαι στον παράδεισο", το διάστημα που υποτίθεται πως επισκέφτηκε τον 50χρονο γόη στο Κόμο.
Σύμφωνα με το ίδιο περιοδικό, η Κίμπλερ και ο Κλούνεϊ γνωρίζονται λίγο καιρό αλλά έχουν πολλούς κοινούς φίλους, ένας από τους οποίους έκανε το προξενιό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: