Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Ρωσίδα η νέα σύντροφος του Κώστα Μαρτάκη;



Λέγεται Diana Diez και είναι μια από τις πλέον ανερχόμενες τραγουδίστριες αυτή την στιγμή στη Ρωσία. Στην Ελλάδα, φυσικά και δεν μας απασχολεί για την φωνή της, αλλά για το γεγονός ότι φωτογραφίζεται στα κύματα μαζί με τον Κώστα Μαρτάκη. Τι συμβαίνει μεταξύ τους; Είναι το νέο hot ζευγάρι της showbiz όπως θέλουν πολλοί; 

Ο Κώστας Μαρτάκης και η Diana Dez ένωσαν τις φωνές τους στο τραγούδι "Sex Indigo" το οποίο αυτή την στιγμή στη Ρωσία σημειώνει τεράστια επιτυχία. Μετά από αυτό, ο Κώστας Μαρτάκης κάλεσε την sexy ρωσίδα στην Κρήτη προκειμένου να περάσουν μαζί κάποιες μέρες.

Ο φακός της εφημερίδας Espresso τους συνέλαβε σε ζωηρά παιχνίδια στην άμμο που ανέβασαν την θερμοκρασία στα ύψη. Εν τω μεταξύ κάποιες ακόμη φωτογραφίες του νέου hot ζευγαριού όπως το αποκαλούν τα ρώσικα tabloids έχουν ήδη κυκλοφορήσει στο εξωτερικό. 



Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι έμεινε στην Κρήτη τρεις μέρες κατά τις οποίες ήταν συνεχώς μαζί, ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους στην Ρωσία όπου το τραγούδι τους σημειώνει τεράστια επιτυχία. 

Μαζί και στην Αθήνα
Ο Κώστας Μαρτάκης έπρεπε να επιστρέψει στην Αθήνα προκειμένου να συνεχίσει τις εμφανίσεις του στο μαγαζί που τραγουδά. Αυτό, όμως, δεν φαίνεται να πτόησε καθόλου την sexy ρωσίδα η οποία τον ακολούθησε και στην Αθήνα. Ο Κώστας ανέλαβε χρέη ξεναγού πρωί και... βράδυ. Όλα αυτά βέβαια, στο πλαίσιο που μπορούσε κιόλας καθώς αυτή είναι μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους για τον Κώστα Μαρτάκη, καθώς σημειώνει τεράστια επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: