Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2011

Θ. Αθερίδης: “Όταν έκοψα το αλκοόλ ξανάρχισα τη ζωή μου”


Ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε στο περιοδικό “People” για τον εαυτό του, για το αλκοόλ και τη νέα ζωή του, αλλά και για τον έρωτα που νιώθει για την κόρη του!
 
Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πράγματα για τον εαυτό του: “Παλεύω με αυτά που σκέφτομαι, με αυτά που νιώθω, ξέρω το σωστό, αλλά σκέφτομαι αν θα το κάνω. Τις επιλογές μου τις κάνω κουτουρού. Ότι υπερισχύει πρώτο, αν και συνήθως στηρίζομαι στη λογική γιατί αν βασιστώ στα συναισθήματά μου, την πάτησα!”
 
Ο Θοδωρής δήλωσε ότι ξανάρχισε τη ζωή του από την αρχή: “Όταν αποφάσισα να κόψω το αλκοόλ μηδένισα τη ζωή μου και ξανάρχισα. Αυτή ήταν η πιο δύσκολη ιστορία. Όμως κάθε τέλος είναι υπόσχεση για μια νέα αρχή. Αυτό είναι το μόνο καλό του τέλους.”

 
Ακόμη, ο ίδιος μίλησε για την κόρη του και αποκάλυψε ότι υπάρχει ένας λανθάνων ερωτισμός: “Θέλω να την γοητεύω. Με την κόρη μου έχω το μεγαλύτερο θέμα. Είμαι ερωτευμένος μαζί της. Άλλωστε όλοι οι πατεράδες κάτι παθαίνουν με τις κόρες τους. Μάλλον γιατί είναι η μόνη γυναίκα, μαζί με τη μάνα σου, στην οποία δείχνεις εμπιστοσύνη. Τον τελευταίο καιρό συμβουλεύομαι την κόρη μου. Δεν ξέρω γιατί. Μάλλον εμπιστεύομαι τα μάτια της.”

Δεν υπάρχουν σχόλια: