Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Ο. Χοψονίδου - Β. Σπανούλης: Διακοπές στην Πάτμο με τον γιο τους!


Μετά από τον τραυματισμό του Βασίλη Σπανούλη άλλαξαν τα σχέδια της οικογένειας διότι πλέον δεν μπορεί να συμμετάσχει στο τουρνουά. Έτσι πριν ξεκινήσει την προετοιμασία με την ομάδα του Ολυμπιακού ξέκλεψε λίγο χρόνο για να αφιερώσει στην οικογένειά του.

 
Η Ολυμπία Χοψονίδου μαζί με τον σύντροφό της και τον γιο τους πέρασαν λίγες μέρες από τις διακοπές τους στην Πάτμο. Σύμφωνα με το περιοδικό “Hello” πήγαν σε μια από τις πιο όμορφες αμμουδερές παραλίες του νησιού, το Αγριολίβαδο αλλά και τον κοσμοπολίτικο Κάμπο. Εκεί σχεδόν καθημερινά απολάμβαναν το μπάνιο τους μαζί με τον μικρό Θανάση ο οποίος έδειχνε ιδιαίτερη αδυναμία στο νερό.

 
Η Ολυμπία δεν χαλούσε κανένα χατίρι στον μοναχογιό της ο οποίος αμέσως μετά το μπάνιο του στη θάλασσα ήθελε να παίξει μαζί της στην άμμο. Από την άλλη ο Βασίλης δεν μπορούσε να παίξει πολύ με τον μικρό διότι ο γιατρός του συνέστησε ξεκούραση. Όταν όμως ο γιος του ζήτησε να παίξουν βόλεϊ εκείνος δεν μπόρεσε να του χαλάσει χατίρι και έτσι του μάθαινε να πετάει την μπάλα πάνω από το φιλέ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: